nstrnkhanom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 4306 عنوان ازدواج 72 بازدید | 6 پست چطور میشه ی شخص خوب برای ازدواج پیدا کرد؟ تو اجتماع هستم، باشگاه میرم، کلاسای مختلف میرم! ظاهر خوبی دارم، اخلاقمم خوبه سایتای همسریابی اسم نوشتم، ب درد نمیخوره، کلا درب داغونا اونجان، یا سن بالا ها 27سالمه خسته شدم از تنهایی 1402/07/10 | 13:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mobinaaaaaaaa80 عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 3330 عزیزم یه مورد هست از اشناهامون متولد ۷۲ تهران هستناگر مایلی آشنا بشید باهم پسر خوبیه حالا خودتون هم هرجور خواستید ازش تحقیق کنید ایشونم به ما سپرده اگر دختر مجرد هم سن و سال خودش بود بهش معرفی کنیم برای آشنایی و ازدواج اگر خواستی من اول عکسش رو برات بفرستم ببین میپسندی یا نه
nstrnkhanom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 4306 عزیزم یه مورد هست از اشناهامون متولد ۷۲ تهران هستن اگر مایلی آشنا بشید باهم پسر خوبیه حالا خودتون ه ... کجایی هستن؟؟
nstrnkhanom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 4306 عزیزم یه مورد هست از اشناهامون متولد ۷۲ تهران هستن اگر مایلی آشنا بشید باهم پسر خوبیه حالا خودتون ه ... تهران ب ما دوره، من قزوینم عکسش رو بفرست
mobinaaaaaaaa80 عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 3330 کجایی هستن؟؟ اصالتا مادرشون ترک اردبیل هستش ولی خودشونو و پدرش و اینا تهرانن و اینجا بزرگ شدن اصلاشغلش هم تولیدی لباس مردونه دارن و شریکی ساخت و ساز دارن شروع میکنن یعنی از لحاظ مالی اوکینماشین هم داره ۲۰۶خونه نداره تا ازدواج کنه میتونه بخره ها ولی چون مجرده هنوز خونه نگرفتهدیگه چی ازش بگم🤔مهر ماهی هم هست
nstrnkhanom مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 4306 اصالتا مادرشون ترک اردبیل هستش ولی خودشونو و پدرش و اینا تهرانن و اینجا بزرگ شدن اصلا شغلش هم ... خوبه شرایطشعکسشون رو بفرس