2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم اون مجرده من جداشدم و دو دختر دارم

اسی من استوری های ی خانم وکیل دنبال میکنم ..یکی از پرونده هاش این بود؟البته بدون اسم و شهر اینچیزا...

خانمی با س بچه بیوه میشه .یک دختر ک دو پسر .همسرش فوت میکنه 

بعد چند سال با یک آقای مجرد ازدواج میکنه 

سالها میگذره ابنا خوب خوش کنار هم بودن تا اینکه بچه ها ازدواج کردن رفتن ولی آقاهه ازین خانم بچه دار نشد..

نوه دار هم میشن ...

نوه دختری (دختر دختر .خانمه) ۱۸ سالش که میشه هی خواستگار میاد جواب رد میده...خوب خانواده هم میگن که تو مشگلی داری چرا این همه خواستگار خوب داری ...جواب رد ..دلیلتو بگو ..اگه میخوای درس بخونی خوب بگو 

دختره راضی روبر ملا میکنه ...که شوهر مادر بزرگه تو ۷ سالگی تا دو س سال بهم تجاوز میکرده ...من ک میرفتم خونه مادر بزرگ 

اون آقا منو میبرده تو اتاق فلان مبترسیدم بگم واس همین دیگه نرفتم ..یا با شماها میرفتم ...خلاصه دایی ها و مادر دختر مشورت میکنن ولی ب مادر خودشون چیزی نمیگن 

میرن سر وقت شوهر مادر ب باد کتک میگیرنش و میفرستنش میره ...چند ماه میگذره مادرشون میگه ک چرا فلانی دیگه نیستش ب پلیس خبر دادین ...(مادره مریض بوده وابستگی شدید هم ب شوهره داشته)نخواستن دلشو بشکنن گفتن رفته سفر...دوباره رفتن سراغ شوهر مادر ..گفتن بیا طلاقش بده برو 

و حالا شوهر میگه که ی خونه ی ماشین و انقدر پول بهم بدین تا مادرتون طلاق بدم ....این قضیه مال پرونده پارسالش بود ک استوری کرد..گفت مواظب بچه هاتون باشین ...

حالا اسی شما دوتا دختر داری انشالله ب خوشی اگه ازدواج کردی هرگز همسرتو دختراتو تنها نزار

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
اسی من استوری های ی خانم وکیل دنبال میکنم ..یکی از پرونده هاش این بود؟البته بدون اسم و شهر اینچیزا.. ...

دخترم بزرگم با باباشه تا هفت سالگی بامن بوده دختر کوچیکمم الان چهارسالشه قراره تا هفت سالگی بامن باشه منم شرط گذاشتم تا دخترم هفت سالش نشه باهاش اذدواج نمیکنم

میخندم به جهانی که غمش را به رخ ما میکشد 
دخترم بزرگم با باباشه تا هفت سالگی بامن بوده دختر کوچیکمم الان چهارسالشه قراره تا هفت سالگی بامن باش ...

اوکی ....

ولی بعد ها بچه ها رو بده ب پدرشون ..البته اگه پدر خوبیه 

انشالله خوشبخت بشی عزیزم

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠