2777
2789
عنوان

پسرزایی

332 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها جدا از اینکه خودمم دوس دارم دومی پسر بشه از حرفای مثلا مادرشوهرم دیگه خسته شدم صدبار راه رفت گفت فرق بچتون کجه پس بعدی دختره زنت دخترزاس و فلان.....خودمم دوس دارم پسر شه قصد اقدام داریم کار خاصی ب جز حذف لبنیات نکردم این ماه اقدام کنم یا ماه بعد ؟امروز روز ۵ پریودم .

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تحت نظر یه دکتر حاذق باش

باید برنامه غذایی بده و زمان دقیق اقدامو توضیح بده بهتون

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

یه دختر دارم و رفتم چندماهه پیش ولی نمیدونم چکار کنم  اونم گفت گرمیجات و این حرفا خیلی میترسم

شوهرت آزمایش اسپرم داده؟اگه خواستی بیا تو پیام باهم مشورت کنیم و حرف بزنیم تا اقدام

شوهرت آزمایش اسپرم داده؟اگه خواستی بیا تو پیام باهم مشورت کنیم و حرف بزنیم تا اقدام

آره داده گفتن خوبه دیگه نمیدونم واقعاً همه چی ۵۰  ۵۰ جاست. یکی میشناسم ۴ ماه تو رژیم بودن دکتر اینور اونور همه چی رعایت کردن آخرش دومی هم دختر شد....

آره داده گفتن خوبه دیگه نمیدونم واقعاً همه چی ۵۰  ۵۰ جاست. یکی میشناسم ۴ ماه تو رژیم بودن دکتر ...

اره رژیم که قطعی نیس😕😕😢همه چیز احتماله فقط ولی برا پسر اسپرم قوی شرطه اگه شوهرت خوبه نگران نباش شوهر من سیگار می‌کشه آزمایشم نداده نمی‌دونم چجوریه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز