2777
2789
عنوان

چطوری لاغرشم

141 بازدید | 9 پست

غذاهم زیاد نمبخورم وزنم نرمال مونده دلم میخواد لاغرترشم تجربه هاتونو بگید🥲

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

کاهش کالری مصرفی (رژیم)

و افزایش سوخت و ساز بدن (ورزش)

که رژیم‌ تاثیر بیشتری داره تا اونجایی که من میدونم ورزش هم رو لاغری تاثیرشو داره ولی واسه خوش فرم شدن هم جوابه به هرحال

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاهش کالری مصرفی (رژیم) و افزایش سوخت و ساز بدن (ورزش) که رژیم‌ تاثیر بیشتری داره تا اونجایی که من ...

من قبلا ی مدت میرقصیدم خیلی خوب وزن کم کردم الان بخاطر ی شرایط و سلامت جسمی نمیتونم وگرنه بهترین گزینه رقص بود

چیزی هست که باخوردنش بشه وزن کم کرد؟

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

من قبلا ی مدت میرقصیدم خیلی خوب وزن کم کردم الان بخاطر ی شرایط و سلامت جسمی نمیتونم وگرنه بهترین گزی ...

همین جمله آخرت اشتباهه

آدم با نخوردن لاغر میشه نه با خوردن

قرص‌ها هم که اگه توشون مواد مضرر یا مخدر نباشه یه تاثیرهایی دارن حالا بازم اگه از درست بودنش مطمئن باشی و عوارض آنچنانی هم نداشته ولی خب هروقت که قطعش کنی باز میخوری باز چاق میشی قانون بدن همینه واسه رژیم و ورزش هم همینه رعایت نکنی برمیگرده این قانون بدنه بیشتر از نیاز بخوری ذخیره میکنه به شکل گلیکوژن بقیه رو هم به شکل چربی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
همین جمله آخرت اشتباهه آدم با نخوردن لاغر میشه نه با خوردن قرص‌ها هم که اگه توشون مواد مضرر یا مخد ...

اتفاقا غذام همون سه وعده هست،درحد یه بشقاب

خیلی وقته چاقترنشدم وزن اضافه نکردم😕فقط اگه کمترمیشد خوب بود

غذاموکم کردم درحد سه وعده اونم کم،بازم لاغرنشدم

اتفاقا غذام همون سه وعده هست،درحد یه بشقاب خیلی وقته چاقترنشدم وزن اضافه نکردم😕فقط اگه کمترمیشد ...

کم از نظر حجمی نیست که باید ببینی چقدر کالری داری یه مدت کالری هر غذایی که میخوری رو ثبت کن دستت میاد چقدره (یه سری اپ هم هست واسه اینا)

بعدش هم احتمالا اگه کالری مصرفیت زیاد نباشه خیلی متابولیسمت کمه پایینه البته یه احتماله من که دکتر نیستم به هرحال

کم از نظر حجمی نیست که باید ببینی چقدر کالری داری یه مدت کالری هر غذایی که میخوری رو ثبت کن دستت میا ...

مرسی از راهنماییت عزیزم ممنونم وقت گذاشتی❤️

مرسی از راهنماییت عزیزم ممنونم وقت گذاشتی❤️

خواهش می‌کنم