که رژیم تاثیر بیشتری داره تا اونجایی که من میدونم ورزش هم رو لاغری تاثیرشو داره ولی واسه خوش فرم شدن هم جوابه به هرحال
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من قبلا ی مدت میرقصیدم خیلی خوب وزن کم کردم الان بخاطر ی شرایط و سلامت جسمی نمیتونم وگرنه بهترین گزی ...
همین جمله آخرت اشتباهه
آدم با نخوردن لاغر میشه نه با خوردن
قرصها هم که اگه توشون مواد مضرر یا مخدر نباشه یه تاثیرهایی دارن حالا بازم اگه از درست بودنش مطمئن باشی و عوارض آنچنانی هم نداشته ولی خب هروقت که قطعش کنی باز میخوری باز چاق میشی قانون بدن همینه واسه رژیم و ورزش هم همینه رعایت نکنی برمیگرده این قانون بدنه بیشتر از نیاز بخوری ذخیره میکنه به شکل گلیکوژن بقیه رو هم به شکل چربی
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اتفاقا غذام همون سه وعده هست،درحد یه بشقاب خیلی وقته چاقترنشدم وزن اضافه نکردم😕فقط اگه کمترمیشد ...
کم از نظر حجمی نیست که باید ببینی چقدر کالری داری یه مدت کالری هر غذایی که میخوری رو ثبت کن دستت میاد چقدره (یه سری اپ هم هست واسه اینا)
بعدش هم احتمالا اگه کالری مصرفیت زیاد نباشه خیلی متابولیسمت کمه پایینه البته یه احتماله من که دکتر نیستم به هرحال