چویل_مست۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 264 عنوان مامان جونی های باردار و هفته آخری ها بیاین لطفا 229 بازدید | 48 پست سلام .امیدوارم حال دلتون خوب باشه ...کیا تو هفته ی۳۹هستن یا اینکه ۱۸مهر زایمانشونه 1402/07/10 | 09:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چویل_مست۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 264 الان چطورید؟ وضع شکمتون و (ت ر ش ح تون )چطوره؟
hani769 عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 5424 اومدید بگید ببینم برای کسی بوده توی سونوی غربالگری اول جنسیت بچه رو اشتباه بگن؟؟ یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
چویل_مست۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 264 اومدید بگید ببینم برای کسی بوده توی سونوی غربالگری اول جنسیت بچه رو اشتباه بگن؟؟ واااا نه چه ربطی داره
hani769 عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 5424 واااا نه چه ربطی داره یعنی چی چه ربطی داره؟؟؟😐من سونوی دوازده هفته رو میگمب من دکتر سونو گف چیزیش مشخص نیس یعنی تشکیل نشده فلامنم انقد اصرار کردم اونم گف احتمالا دخترهحالا موندم ک درست گفته یا ن یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
چویل_مست۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 264 اومدید بگید ببینم برای کسی بوده توی سونوی غربالگری اول جنسیت بچه رو اشتباه بگن؟؟ تاپیک برج ۱ و ۲ چه ربطی به الان داشت ؟شمام اومدی که فقط یه چیزی گفته باشی و بری 😏باش هر هر هر خندیدم🤣🤣
چویل_مست۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 264 یعنی چی چه ربطی داره؟؟؟😐 من سونوی دوازده هفته رو میگم ب من دکتر سونو گف چیزیش مشخص نیس یعنی تشکیل ... پیامت اصلا اونی نبود که الان منظورتو گفتی بد متوجه شدم
چویل_مست۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 264 یعنی چی چه ربطی داره؟؟؟😐 من سونوی دوازده هفته رو میگم ب من دکتر سونو گف چیزیش مشخص نیس یعنی تشکیل ... خیال کردم منظورت اینه الآنم تاپیک زدی واسه جنسیت🤣🤣🤣🤣
چویل_مست۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 264 یعنی چی چه ربطی داره؟؟؟😐 من سونوی دوازده هفته رو میگم ب من دکتر سونو گف چیزیش مشخص نیس یعنی تشکیل ... بعداز اون چی دیگه ندادی سونو؟
hani769 عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 5424 تاپیک برج ۱ و ۲ چه ربطی به الان داشت ؟شمام اومدی که فقط یه چیزی گفته باشی و بری 😏باش هر هر هر خندید ... نوش جونت خندیدنتبرای تو هم تو سونوی غربالگری احتمال دختر داده بودنیعنی الان بچتون دختره؟؟؟ یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
چویل_مست۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 264 نوش جونت خندیدنت برای تو هم تو سونوی غربالگری احتمال دختر داده بودن یعنی الان بچتون دختره؟؟؟ قربونت گلم❤️آررره دیگه همون از رو ستون فقراتش احتمال داد و همونم شد.حالا تو چی دوست داشتی باشه.شکم چندمته؟
hani769 عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 5424 خیال کردم منظورت اینه الآنم تاپیک زدی واسه جنسیت🤣🤣🤣🤣 ن بابا اصلا بخدا توی شوک هستممن تحت نظر دکتر باردار شدم برای پسردار شدن چون یدونه گل دختر دارم وقتی احتمال دختر داد بخدا ناشکری نمیکنم ولی شوک شدم کلا یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
چویل_مست۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 264 ن بابا اصلا بخدا توی شوک هستم من تحت نظر دکتر باردار شدم برای پسردار شدن چون یدونه گل دختر دارم وقت ... عزیززززم خدا حاجت دلتو بده انشالله🤲 با تغذیه یا روش دیگه چطور؟
hani769 عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 5424 قربونت گلم❤️آررره دیگه همون از رو ستون فقراتش احتمال داد و همونم شد.حالا تو چی دوست داشتی باشه.شکم چ ... میدونی برا من کلا هیچی نداد بعد اینکه کارش تموم شد گف پاشید منم گفتم پسر دکتر جنسیت چی،گف چیزی معلوم نیس ک الان چی بگممنم گفتم ن توروخدا حداقل احتمال بدین،اینم گف ک احتمالا پس دخترهدکتر خودمم گف ب این سونوی دوازده هفته اعتمادی نکنم ولی بازم دو دلم کلا یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺