2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه بابا تا یک سال باردار نشی اشکالی نداره بعد یک سال باید پیگیر ناباروری بشی

خیلی استرس دارم میگم برم نکنه مشکلی باشه بعد دوست دارم خیلیم زود باردارشم میگم شاید با دکتر رفتن و زیر نظر بودن زودتر به نتیجه برسم 

از یه طرفم ازاین قرص و امپولای هورمونی میترسم وضعمو بدتر نکنن....

خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....
من حامله بودم ولی پریود شدم اونم ۷ روز زودتر، خیلی کامل ولی فقط ۲ روز بعد قطع شد، احتمال داره باردار ...

جدی میگی از دیشب خیلی ناامید شدم اخه خیلی علایم داشتم نمیدونم 

رفته بودم روز دهم تاخیرم دکتر گفت سه چهاررروزم صبرکن اگه پریود نشدی ازمایش بده ولی حالا که دیگه پریود شدم کاملا 

خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....
خیلی استرس دارم میگم برم نکنه مشکلی باشه بعد دوست دارم خیلیم زود باردارشم میگم شاید با دکتر رفتن و ز ...

نترس خود استرس مانع بارداریه بیخودی پولتو نریز تو جیب دکترا تو فقط آزمایشات قبل بارداریتو کامل بده تا سه ماهم اسیدفولیک بخورمشکلی نباشه باردارمیشی

جدی میگی از دیشب خیلی ناامید شدم اخه خیلی علایم داشتم نمیدونم  رفته بودم روز دهم تاخیرم دکتر گ ...

منم از همه شنیده بودم پریود نمیشی اصلااا ولی نه، ماه اول امکان هرچیزی وجود داره ممکنه پریود بشی ولی اوایل بارداریتم باشه مثلا هفته اول ... من اینجوری شدم ماه دوم اصلا پریود نشدم