هیچ دردی هم ندارم. تو ادرارم هم یکمی لکه قهوه ای میاد .اندازه دوتا مورچه ریز. میگن داره لانه گزینی میشه.الان میخوام بی بی چک بزنم.میشه برام دعا کنید مثبت باشه؟😔
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت 😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
اگه امضام رو خوندی یه صلوات بفرست به عشقم برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن خواهد بود
پسر نازم میشه پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی دوست داره اینو همیشه یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤
عزیزم انشالا که مثبت، من تجربه لکه لانه گزینی نداشتم
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "