2777
2789

ایشالا باردار باشی عزیزم

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکساله  بی بی چکام یکی در میون هاله میندازن  دارم‌ار استرس میمیرم

چد روزه عقب انداختی؟

به من گفتن جواب ۱۰ آماده میشه،یه هفته عقب انداختم

انشالا جفتمون امروز دلمون شاد میشه

چد روزه عقب انداختی؟ به من گفتن جواب ۱۰ آماده میشه،یه هفته عقب انداختم انشالا جفتمون امروز دلمون ش ...

انشالا جفتتون باردارین😍♥

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
خدا از دهنت بشنوه خواهر😍😘

خبر بده سر صبحی دل شاد شم😍

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
خبر بده سر صبحی دل شاد شم😍

جونم برات بگه که من دو روز قبل موعدم هم آزمایش داده بودم،زیر۱۰۰ زده بود

امروز هم اومدم ببینم رفته بالا یا نه اصلا حاملم یا نه،که بازم جوابش زده زیر۱۰۰

بلاتکلیف شدم،دعام کن لطفا

جونم برات بگه که من دو روز قبل موعدم هم آزمایش داده بودم،زیر۱۰۰ زده بود امروز هم اومدم ببینم رفته ب ...

ایشالله دوتایمون بارداریم 

استرس نداشته باش

هرچند من خودم دارم میترکم 

ساعت ۴ بعدازظهر از من حاضر میشه

نا امیدم خیلی انشالا تو باردارباشی گلم

نه ناامید نباش عزیزم 

ایشالله خودت خبر بارداریتو بهم بدی 

و سال دیگه یه کوچولوی تپلووووو و خوشگل مث مامان نازش تو بغلت باشه و گریتو دربیاره از بس شیطون باشه