2777
2789
عنوان

معلم دخترم☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 69 پست
خواهر منم دوتا بچه داره کلاس دوم و چهارم از اول مهر هیچکدوم معلم ندارن.منم خصوصی گذاشتم همینکه هر ر ...

منم پسرمو گذاشتم خصوصی خیالم راحته معلم بالاسرشه و خوب کار میکنن 

ولی خب دخترم متاسفانه دولتیه و ...

نتونستم امسال جابجا کنم 

ان شاالله سال اینده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا تجربه دانش آموزی خودم اینجوری بود معلمایی که دانشگاه درس خوندن مخصوصا تهران خیلی و بشدت با سو ...

عزیز توهین نکن من الان خواهرم و خیلی اقوامون دانش آموخته فرهنگیان هستند با سن کم جز بهترین معلما شدن الان خواهر من ۳ سال به طور دقیق مدرسه تدریس میکنه خانواده ها التماس میکنند کلاس خصوصی بزاره انقدر خوب تدریس میکنه به خاطرش از بالا شهر امدن پایین شهر که اون مدرسه تدریس میکنه 

نوه عمو من پارسال میومد پیش من کلاس ریاضی میگفت خاله معلممون اصلا برگه هامونو که خودش امضا نمیکنه میده به یکی از بچه ها😐

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

وقتی معلم جوون نمی گیرن همین میشه، امسال به باز نشسته ها پیام دادن بیاید سر کار، طرف زوارش در رفته سی سال خدمت کرده به خاطر دولته، فکر چهار تا بچه رو نمی کنه، پول داری یا معلم خصوصی بگیر یا ببر یه مدرسه بهتر

منم پسرمو گذاشتم خصوصی خیالم راحته معلم بالاسرشه و خوب کار میکنن  ولی خب دخترم متاسفانه دولتیه ...

خدایی تفاوتش زیاده،من پسرم دولتی بود باور میکنی روز دوم مهر پرونده اش رو گرفتم.یه مدرسه ی شیر تو شیری بود.پسر من کلاس اولیه هنوز خیلی از قانون ها رو نمیدونه.در مدرسه بدون هیچ نظارتی باز بود.زنگ تفریح هیچ نظارتی برای بچه های کوچیکتر نبود

بردمش خصوصی،اینجا کلاس اولی ها قبل بقیه بچه ها میرن حیاط که کلا با بزرگتر از خودشون نباشن.به قول دوستمون هزینه ها وحشتناکه ولی ارزشش رو داره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

از بس قیمت عینک و سمعک رفته بالا 

اما خب اگر نداره باید بره بهزیستی بهش کمک کنه تا بتونه عینک و سمعک بگیره 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

به مدیر بگو چرا باز نشسته نشده پس🤔

عزیزم الان خودشونب رای اینکه مزایا و حق و حقوقو کامل ندن به یه جون دوباره به بازنشسته ها پیام دادن که بیاید سر کار

محال است خداوند آرزویی در قلبت قرار دهد که برایش تدارک ندیده باشد