2777
2789
عنوان

معلم دخترم☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 69 پست
وااااای خب معلومه به مدیر،اصلا اعتراض کن بگو ما همچین معلمی نمیخوایم چطور بازنشسته نشده؟؟؟؟ببخشید حا ...

عزیزم امسال معلم کمه برای همین اونایی ک بازنشسته شده بودن هم درخواست دادن برای کار 

هستن مدارسی ک هنوز معلم ندارن مخصوصا مقطع ابتدایی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهر منم دوتا بچه داره کلاس دوم و چهارم از اول مهر هیچکدوم معلم ندارن.منم خصوصی گذاشتم همینکه هر ر ...

عزیزم تو این شرایط بخدا سختمونه واسه شهریه ولی واقعا راضیم اینقد که به درساش میرسن،همه چی سر وقتش انجام میشه،اگه پسرم چیزی رو خ ب متوجه نشه کاملا باهاش کار میکنه که متوجه بشه

عزیزم امسال معلم کمه برای همین اونایی ک بازنشسته شده بودن هم درخواست دادن برای کار  هستن مدارس ...

دقیقا مدرسه پسرم دوتا کلاس معلم ندارن تقسیمشون کردن تو کلاسای دیگه منتظرن معلم براشون بیاد

عزیزم امسال معلم کمه برای همین اونایی ک بازنشسته شده بودن هم درخواست دادن برای کار  هستن مدارس ...

وای چقد بد این افتضاحه چون معلمای قدیمی نظام قدیمن الان همه چی فرق کرده

اینهمه معلم جووون استخدام نمیکنه پیرارو نگه میداره 

معلم دختر منم سنش بالاس میگه دوشنبه ها نمیام کلا خود اداره تعطیلم کرده 

فقط۴روز میاد مدرسه 

همینجوریشم هرروز مدرسه ها به یه بهانه ای تعطیله انقدر عصبی ام

اره معلم های جدید هم چیزی بلد نیستن اصلا سیستم آموزشی افتصاحه

منم بخاطر بچم میخواستم برم اموزش پروش ولی لعنتی من ادمی هستم وقتی عصبی بشم صدا ناخوداگاه میره بالا ترسیدم برم اونجا داد بیداد کنم بندازنم بیرون امروز با معلم بچم جلسه انجمن اولیا دارم یعنی دعا کن باهاش درگیر نشم که اگر بشم خفش میکنم الان ۱۰روز از مدرسه ها میره فقط میگه نقاشی کاردستی بیارین نه درس میده نه املا میگیره بی سواد بی سواده😠

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
معلم هایی که فارغ تحصیل دانشگاه فرهنگیان هستند خیلی با سواد هستند

اتفاقا تجربه دانش آموزی خودم اینجوری بود معلمایی که دانشگاه درس خوندن مخصوصا تهران خیلی و بشدت با سواد ترن اونهایی که فرهنگیان خوندن واقعا چیزی بازشون نبود

آزمونی های بیسوادن فکر کنم 

ماده ۲۸ نگو که داغونن دیروز یکی میگفت پارسال ی معلم اخر آبان گفت من کل دروس تموم کردم مدرسه بعدی کجا هست برم انقدر خندیدم طرف نمیدونسته که معلم ابتدایی چیه بعد شده یعنی اوضاع داغونه

عزیزم تو این شرایط بخدا سختمونه واسه شهریه ولی واقعا راضیم اینقد که به درساش میرسن،همه چی سر وقتش ان ...

آره شهریه که حسابی بالاست ولی به نظر من می ارزه

پسر من کلاس اولیه هنوز درسی شروع نشده که بدونم چطورن ولی تعداد کم بچه ها و نظارت خوبشون خودش ۵۰ درصد مساله است

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم