اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
کار گرفتن عیچ ربطی به دانشگاه نداره, وقتی میری سرکار کسی ازت مدک نمیخاد میکن بشین فلان کارو بکن ببینن چقدرت مهارت داری توو رشتت, یارو با ارشد دانشگاه صنعتی داره کار اداری انجام میده خیلیا هم بیکارن
اخه هرکی هم که دانشگاه دولتی رفته هم لزوما راحت سر کار نمیره
مثلا تو مهندسی کامپیوتر رو هم دولتی میتونی بری هم ازاد نهایتا کسی به کار میرسه که خودش علاوه بردانشگاه از طریق کتاب یا یوتیوب برنامه نویسی رو خیلی بهتر و حرفه ای تر یاد میگیره یعنی مثلا اینجور کارها بیشتر به تواناییت و رزومت نگاه میکنن تا دانشگاه