2777
2789
عنوان

روحیم داغونه💔

369 بازدید | 27 پست

2سال کنکور دادم حتی معلمی هم نیاوردم 

الان مثلا برم دانشگاه آزاد بگم اومدم دانشگاه💔

همه میگن ممکنه دانشگاه‌ آزادم که بری کار گیرت نیاد سرویس شدیم بقران

منم دقیقا الان مشکل تورو دارم نمیدونم چیکار کنم

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل اینه هیچ راه حلی نداره

تو میخوای بمونی پشت کنکور؟

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
منم دقیقا الان مشکل تورو دارم نمیدونم چیکار کنم

تازه جالب تر از اون اینه که چهار تا از همکلاسیام مصاحبه دعوت شدن فک کنم 

یکیش که همون سال اول قبول شد

اصن احساس ضعیف بودن میکنم نباید اینجور میشد 

کار گرفتن عیچ ربطی به دانشگاه نداره, وقتی میری سرکار کسی ازت مدک نمیخاد میکن بشین فلان کارو بکن ببینن چقدرت مهارت داری توو رشتت, یارو با ارشد دانشگاه صنعتی داره کار اداری انجام میده خیلیا هم بیکارن

چه رشته ای میخوای بری؟

اخه هرکی هم که دانشگاه دولتی رفته هم لزوما راحت سر کار نمیره

مثلا تو مهندسی کامپیوتر رو هم دولتی میتونی بری هم ازاد نهایتا کسی به کار میرسه که خودش علاوه بردانشگاه از طریق کتاب یا یوتیوب برنامه نویسی رو خیلی بهتر و حرفه ای تر یاد میگیره یعنی مثلا اینجور کارها بیشتر به تواناییت و رزومت نگاه میکنن تا دانشگاه 

اگر رشتت آینده کاری نداره بیخود برای آزاد هزینه نکن. اینو من با چهل سال سن و مدرک فوق لیسانس میگم به ...

دقیقا منم همینطور 

یه رشته الکی تو روزانه خوندم بدون هیچ آینده شغلی 

قسم خوردم برای پسرم ودخترم این اشتباه رو نمیکنم

میشه سال سوممم نمیدونم رشتت چیه

انسانی منم فرهنگیان میخواستم نشد