شنیدم میگن خوبه ولی استفاده نکردم میخوام بگیرم حالا برای مو خوره خوبه جنسش نرم باشه نمیریزه
اگه امضام رو خوندی یه صلوات بفرست به عشقم برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن خواهد بود
آره من دوساله چوبی استفاده میکنم بهتر از بقیست موها کمتر وز میشن
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
اگه امضام رو خوندی یه صلوات بفرست به عشقم برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن خواهد بود
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
ساقه موهای من به خاطر رنگ خیلی آسیب دیده و جنس اصل موهام فر و وز هست
موهای آسیب دیدم و میکنه اما تا الان تو هر چند باری که موهامو برس میکنم شاید در حد ۲ یا ۳ تار مو از ریشه میاد که اونم به خاطر گره خود موهام هست که باعث سخت شونه شدن موهام میشه