zahr_a مدیر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 1193 عنوان دخترم بنظرتون خوب میشه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 21 پست از دوماهگی الرژیش شروع شد تا الان که سه سال و نیمشه..دارو هم مصرف میکنه.. تحت نظر دکتره ولی هر چی میخوره میریزه بیرون..دلم کبابه براش..همش خودشو میخارونه..خسسسته شدم انقد که کرم و انواع روغن زدم به بدنش ولی انگار فایده نداره..کسی بودی اینطوری که کامل خوب بشه؟ هی تو..خوشگلترین لبخند دنیا رو داری🌈 1402/07/10 | 03:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahr_a مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 1193 برو مرکز آلرژی ،ازش تست میگیرن ،متوجه میشی به چه ماده غذایی حساسیت داره ،بعد واکسن همون ماده ر ... رفتم مرکز الرژی..تست هم داده ولی انگار فایده نداره..دیگه ناامید شدم😔 کدوم مرکز الرژی رو شما میگید؟ هی تو..خوشگلترین لبخند دنیا رو داری🌈
1399tasnim عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 4391 هندونه..طالبی.سیب زمینی.گوجه.بادمجون بچه خواهر شوهرم ب لبنیات و تخم حساسیت داشت آنقدر سفت و سخت رعایت کرد تا قبل دوسال چون خودش شیرش میداد نه خودش میخورد نه میزاشت بچه بخوره و خداروشکر خوب شد شما هم امتحان کن ی دوسالی سفت و سخت رعایت کنه نخوره ان شاالله خوب شه
آسمان_آبی_روشن عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 2272 رفتم مرکز الرژی..تست هم داده ولی انگار فایده نداره..دیگه ناامید شدم😔 کدوم مرکز الرژی رو شما میگید؟ کلینیک آلرژی تهران ،بین فلسطین و چهاراه وصالبعد از جواب تست واکسن میزنن ،امکان نداره جواب نده امضای خدا پای تمام آرزوهات 😍 😍
الهاشم عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 6521 کلینیک آلرژی تهران ،بین فلسطین و چهاراه وصال بعد از جواب تست واکسن میزنن ،امکان نداره جواب نده ببخشید اونجا تست عرقم میگیرن؟؟
آسمان_آبی_روشن عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 2272 ببخشید اونجا تست عرقم میگیرن؟؟ تست عرق رو پاتولوژی میگیره پارسه رو مطمئنم که انجام میده امضای خدا پای تمام آرزوهات 😍 😍
الهاشم عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 6521 تست عرق رو پاتولوژی میگیره پارسه رو مطمئنم که انجام میده ممنونم. اینم میدونید تست عرق با دستگاهه یا با دستمال ؟؟