2777
2789
عنوان

با عشقتون ازدواح کردید یا نه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری کنار اومدی؟ 

برا من بهانه داشت اوضاع اقتصادیم خوب نیس سربازی نرفتم کار ندارم ماشین ندارم همرو ک ب دست اورد منو گذاشت کنار... چ بلاهایی ک سرمن اومد☺️ بعد اینا پیش خدا عزیز تر ان انگار رف کربلا ینی امام حسین حتی طلبیدش این نامرد رو... 

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
برا من بهانه داشت اوضاع اقتصادیم خوب نیس سربازی نرفتم کار ندارم ماشین ندارم همرو ک ب دست اورد منو گذ ...

خیلی سخته 😔

ی فاتحه یا صلوات برا شادی روح پدرم می فرستین 😔❤️  خیلی دلتنگتم پدر عزیزم.... اللهم صل علی محمد و آل محمد 💓
کاملا حرف شمادرسته ازدواج بحث یک عمر زندگیه باید باعقل بتشه من احساسی ازدواج کردمو عمرم به باد رفت

من می ترسم اگه عشقم رو ول کنم هیچ وقت نتونم فراموشش کنم 😭

ی فاتحه یا صلوات برا شادی روح پدرم می فرستین 😔❤️  خیلی دلتنگتم پدر عزیزم.... اللهم صل علی محمد و آل محمد 💓
کاملا حرف شمادرسته ازدواج بحث یک عمر زندگیه باید باعقل بتشه من احساسی ازدواج کردمو عمرم به باد رفت

خداروشکر من منطقی انتخاب کردم اصولا احساس آدمو به فنا میده همه تصمیمات نه فقط ازدواج باید منطق توش باشه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
عزیزجان اینکه ننم مخالفه ددم مخالفه بهونس یه پسر یه دختریو بخاد آسمونم به زمین بیاد اون دخترو میگیره ...

موافقم 

پسرعموی من یکیو میخواست مادرش به هیچ روشی راضی نمیشد 

مادرش با پسره رفتارای بی ادبانه داشت در این حد که به پسره به اون سن حمله میکرد کتکش میزد که نباید اونو بگیری 

پسره بعد چند سال،یواشکی رفت دختره رو عقد کرد آورد✋ 😐 

گفت تا کی منت تورو بکشم وقتی میگم اینو میخوام خب بفهمید دیگه .

الانم دو تا بچه داره

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
من می ترسم اگه عشقم رو ول کنم هیچ وقت نتونم فراموشش کنم 😭

ولی اگه عشقت انتخاب نادرستی باشه مدام به گذشته برمیگردی و میگی کاش خاستگارمو رد نمیکردم 

همه چیو باعقل بسنج از خانوادت کمک بخواه مشورت بگیر ازشون و برو مشاوره پیش از ازدواج

من براساس تجربم میگم 

23

منم باهاش چند ساله دوستم اول گیر داد شماره مادرتو بفرست باهاش حرف بزنم بگم قصد ازدواج دادم منم ندادم

بعد یه مدت گیر داد مامانم میخواد تو رو ببینه عکس طبیعس  بفرست بعد بهت زنگ میزنه فرستادم بحثمون شد سه روزه بهم یه پیام نداده