2777
2789
عنوان

دعا برای هم 😘

35 بازدید | 3 پست

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

امیدوارم اول سلامتی و فرج آقا امام زمان 

بعد هر مشکلی که باعث بیخوابی من و شما شده از لطف خدا با شادی و خوشبختی و سلامتی حل بشه

الهی امین

یاعلی 😘

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  
ممنون استاتر من برات دعا کردم لطفا شما دوستان عزیز برای حل مشکلات و ارامش بندا دعا کنید محتاجم به دع ...

مرسی عزیزم 

انشالله به لطف خدا درست میشه

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون استاتر من برات دعا کردم لطفا شما دوستان عزیز برای حل مشکلات و ارامش بندا دعا کنید محتاجم به دع ...

برات صلوات فرستادم

لطفا برای ازادی زود زود پدر من و حل مشکلاتمون دعاکن

کردی لایک کن خوشحال شم🤍🌸

"اگه دلت بزرگه امضامو بخون"🌱هر کس از ته دل حق الناس هایی که دیگران در حقش دارن ببخشه ریپلای کنه و بهم بگه براش 100 صلوات میفرستم به نیت خوشنودی و سلامتی امام زمان🤍🕊خدابزرگتر ازمشکلی که تو ناراحتشی...میشنود اگر صدایش کنی هوالسمیع...