بعد هر مشکلی که باعث بیخوابی من و شما شده از لطف خدا با شادی و خوشبختی و سلامتی حل بشه
الهی امین
یاعلی 😘
☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘ امید ماروهم ناامید نکن که امیدم به خودته خداجون ☘ ☘خداجون حاجت هامون رو همراه سلامتی و دلخوش بده☘ الهی امین😘😍
ممنون استاتر من برات دعا کردم لطفا شما دوستان عزیز برای حل مشکلات و ارامش بندا دعا کنید محتاجم به دع ...
مرسی عزیزم
انشالله به لطف خدا درست میشه
☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘ امید ماروهم ناامید نکن که امیدم به خودته خداجون ☘ ☘خداجون حاجت هامون رو همراه سلامتی و دلخوش بده☘ الهی امین😘😍
ممنون استاتر من برات دعا کردم لطفا شما دوستان عزیز برای حل مشکلات و ارامش بندا دعا کنید محتاجم به دع ...
برات صلوات فرستادم
لطفا برای ازادی زود زود پدر من و حل مشکلاتمون دعاکن
کردی لایک کن خوشحال شم🤍🌸
"اگه دلت بزرگه امضامو بخون"🌱هر کس از ته دل حق الناس هایی که دیگران در حقش دارن ببخشه ریپلای کنه و بهم بگه براش 100 صلوات میفرستم به نیت خوشنودی و سلامتی امام زمان🤍🕊خدابزرگتر ازمشکلی که تو ناراحتشی...میشنود اگر صدایش کنی هوالسمیع...