بچه ها من چند تا بچه گربه که مادر نداشتن رو بزرگ کردم الان هوا داره سرد میشه و کسی رو برای سرپرستی پیدا نکردم تو دیوار هم گذاشتم و سپردم ولی کسی پیدا نشده چیکار کنم گناه دارن تو این هوا بیرون باشن 🥺
☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘ امید ماروهم ناامید نکن که امیدم به خودته خداجون ☘ ☘خداجون حاجت هامون رو همراه سلامتی و دلخوش بده☘ الهی امین😘😍
[QUOTE=312330379]۶ ماهشون شده کسی پیدا نشد بزا سرپرستی خودم تو فکر عقیم کردن هستم ولی بهم میگن به جا ...
اینا خیلی وابسته هستن حتی الان پشت در کلی میو میو میکرد دلم می سوزه براشون
☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘ امید ماروهم ناامید نکن که امیدم به خودته خداجون ☘ ☘خداجون حاجت هامون رو همراه سلامتی و دلخوش بده☘ الهی امین😘😍
ن تهران نیستم تو تهران زیاد هستن تو شهر ما زیاد نیستن تو اینستا نشستم گشتم پیدا نکردم با دامپزشکی ها ...
کاش خودم میتونستم کمک کنم ولی متاسفانه شاغل نیستم ولی خدا میرسونه ..همینکه سرپناهشون شدی انشالله خدا کمکت میکنه و هر چی صلاحه همون پیش بیاد توکل بخدا ..اگه پیج حمایتی دیدم بهت پیام میدم
حامی طبیعت و حیوانات و قلبهای بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش خودم میتونستم کمک کنم ولی متاسفانه شاغل نیستم ولی خدا میرسونه ..همینکه سرپناهشون شدی انشالله خ ...
مرسی عزیزم انشالله امیدم به خداس
مرسی وقت گذاشتی عزیزم 😘
اینا خیلی وابسته هستن حتی الان پشت در کلی میو میو میکرد دلم می سوزه براشون
بهت وابسته شدن طفلیا ...هرچند زیاد با عقیم کردن گربه موافق نیستم ولی بنظرم عقیم کنی بهتره تا آواره شن
حامی طبیعت و حیوانات و قلبهای بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖
مرسی عزیزم انشالله امیدم به خداس مرسی وقت گذاشتی عزیزم 😘
خواهش میکنم عزیزم امیدوارم بشه کاری کرد براشون
بهت وابسته شدن طفلیا ...هرچند زیاد با عقیم کردن گربه موافق نیستم ولی بنظرم عقیم کنی بهتره تا آواره ش ...
اگه عقیم نشن زیر دست این گربه نرا و جابه جایی بچه ها و شکار ازبین میرن گناه دارن