2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید 🥲

94 بازدید | 18 پست

اعتماد بنفس ندارم و الان دانشجوام مثلا استاد گفته کنفرانس داریم و هر بار کلاس هست سوال می‌کنه بیایم جلو جواب بدیم من از الان تو فکرم خیلی خجالت میکشم بخدا رنگم می‌پره سرد می‌کنه دستام اصن ی وضعی😔

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به هیچکس جز استادت نگاه نکن فک کن تو کلاس فقط تو و استادتی

چطور آخه وقتی کنفرانس هست استاد میگه رو به بچا بگو

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
راهکار پیدا شد لایک کن

توهم اینطوری ؟

دانشجویی 

با خودت بگو مگ اینا کی هستن،اونا هم یکی مثل خودتن دیگه ،اتفاقی نمیفته درگیر نکن خودتو

هی این ها رو به خودم میگم دوباره همون همونم فرق نمیکنم 

چطور آخه وقتی کنفرانس هست استاد میگه رو به بچا بگو

فک کن نشستی جلوی اینه داری واسه خودت میگی اصلا به نگاه هیچکس توجه نکن

و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)
من راهنمایی خر اعتماد بنفس بودم دهم موش 😂 الان نمیدونم چجوریم پشت کنکوری بودم امسال 

من تو مدرسه انشا میخوندم سوال جلو جواب میدادم هرچی اینور تر رفت پس رفت کردم 

من تو مدرسه انشا میخوندم سوال جلو جواب میدادم هرچی اینور تر رفت پس رفت کردم 

😂😂 برو یه چی بخونم اعتماد به نفست بالا بره تو گوگل بزن ببین راهکاری کتابی

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤
😂😂 برو یه چی بخونم اعتماد به نفست بالا بره تو گوگل بزن ببین راهکاری کتابی

😂😂😂همین باید همین کار کنم اینجا آبی گرم نمیشه 

فک کن نشستی جلوی اینه داری واسه خودت میگی اصلا به نگاه هیچکس توجه نکن

وقتی بچه بودم اینو گفتم و من از اون روز هروز جلو اینه مجریم 😂 

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤