2777
2789

یروز زن عموی شوهرم گفت وضو بگیر بشین سمت قبله ۸۸۲تابسم الله بخون بعد حاجتتو بگو۸۸۲تاصلوات بفرست وسط ذکر ها هم با کسی صحبت نکن من اینکارو‌کردم توی زمانی ک اصلا شرایط سواری خریدن نداشتیم خریدم خیلی اعتقاد بهش پیدا کردم اگ گفتی نتیجه دیدی منم دعا کن❤️

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یروز زن عموی شوهرم گفت وضو بگیر بشین سمت قبله ۸۸۲تابسم الله بخون بعد حاجتتو بگو۸۸۲تاصلوات بفرست وسط ...

بسم الله الرحمن الرحیم‌منظورمه

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂
عزیزم چقدر طول  کشید همه این کارها؟

حاجت روا شدنم؟والا دقیق یادم نیس ولی خیلی زود بود برای چندسال پیشه

میدونید ،هم دلم میخواد حاجتمو بگیرم 

هم از ی لحاظ میگم نکنه ب ضررم باشه ،اصرار نکنم 

ینی میگم نکنه نذز و نیاز کردن زیاده روی باشه و چیزی که صلاحم نیست رو بزور از خدا بگیرم

حاجت روا شدنم؟والا دقیق یادم نیس ولی خیلی زود بود برای چندسال پیشه

سلام خانم های عزیز

این گروه واسه حاجترواییه

برای حاجترواییتون ختم روزانه میزاریم و ذکرهارو گروهی انجام میدیم و به امام زمان هدیه میکنیم💚

شما هم هروقت بخواین میتونید شرکت کنید

اگه دوست دارید عضو بشید.☺️☺️ 

ان شاءالله که با خبر حاجتروایی خوشحالمون کنید😍

https://eitaa.com/joinchat/158728682C49d6d30f12