2777
2789
عنوان

فیلم پ---ورن

183 بازدید | 12 پست

شوهرم برای اولین بار توی دوران تاهل فیلم پ---رن دیده

امشب خودش اعتراف کرد گفت بهت میگم که عذاب وجدان نداشته باشم

خیلی ناراحت شدم خیلی زیاد

چطوری رفتار کنم

که دوباره تکرار نکنه

گفتم بهش میگم تو دوست داری من بیینم اگه دوست داری ادامه بده

کاربر قدیمی تعلیقی🤕....ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی...آن روز همایون که به عالم قفسی نیست

🗿🚬 عذاب وجدان نداشته باشه ؟ عژب 

چ گفت این. گفتی؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب شد که با هم صحبت کردید

با آرامش تلاش کن که جلوش رو بگیری اثرات خیلی بدی داره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

دیگه نذار ببینه باهاش صحبت کن بگو از این کار خیلی بدت میاد نمیگم همه ولی خیلی از آقایون وقتی می‌بینن توقع دارن خانمشونم مثل آدمایی که توی اون فیلم‌ها هستن رفتار بکنن توقع‌های نابجا دیگه سعی می‌کنن داشته باشن یا چیزای عجیب غریب درخواست می‌کنن دقیقاً حس می‌کنن همه خانمای دنیا مثل خانم‌هایی هستند که توی اون فیلم‌ها بازی می‌کنند

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...