2777
2789
عنوان

خانوما

60 بازدید | 12 پست

جای من بودین چه میکردیم تولد خواهرم و خواهر شوهرم نزدیک تولد خواهرم دستم تنگ بود کم خریدم الان که رفتم برا خواهر شوهرم بخرم یه چیز کوچیکم برا خواهرم خریدم به شوهرم گفتم نمیخوام فرق برداره الان میگه چرا نباید فرق بزاری ناراحت شده نه به خاطر پولش به خاطر کار من

چیکار داشتی به شوهرت بگی نمیخوام فرق بذارم؟

اون الان پیش خودش میگه تو همیشه تو حساب کتابی

میگفتی اینم خریدم واسه خواهرم اونبار میگفت از اینا خوشش میاد

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه پول اون بود باید راضی باشه

عزیزم میگم که نمیگفتی بخاطر فرق نذاشتنه

میگفتی اینم خریدم برای خواهرم چون دوست داشت 

چون گفتی با پولش مشکل نداره از حرفت ناراحت شده

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

عزیزم میگم که نمیگفتی بخاطر فرق نذاشتنه میگفتی اینم خریدم برای خواهرم چون دوست داشت  چون گفتی ...

نمیدونم اوایل با خواهرم خوب بودهمین خواهرش باعث شد باهاش بد بشه

نمیدونم اوایل با خواهرم خوب بودهمین خواهرش باعث شد باهاش بد بشه

تو سعی کن درست کنی روابط رو

همیشه تو صحبتات بگو خواهر توهم مثل خواهرمنه و برام فرقی ندارن 

تو سعی کن درست کنی روابط رو همیشه تو صحبتات بگو خواهر توهم مثل خواهرمنه و برام فرقی ندارن 

همیشه سعی کردم چیزی نگم ولی خب گاهی وقتا طاقت نمیارم 

همیشه سعی کردم چیزی نگم ولی خب گاهی وقتا طاقت نمیارم 

میفهممت عزیزم ولی کلا سعی کن جلوی شوهرت خیلی بدشونو نگی چون تو میشی ادم بد

میفهممت عزیزم ولی کلا سعی کن جلوی شوهرت خیلی بدشونو نگی چون تو میشی ادم بد

اره نمیدونی چی بهم گذشت وقتی دیدم برادر شوهرم به من سرعقد پارسیان داد و به دامادشون طلا ولی بازم به روی خودم نیاوردم ممنون عزیزم

اره نمیدونی چی بهم گذشت وقتی دیدم برادر شوهرم به من سرعقد پارسیان داد و به دامادشون طلا ولی بازم به ...

اینجور فرق گذشتنا اذیت میکنه ادمو ولی هر ادمی هم بلاخره خانوادش براش عزیزه و نمیخواد قبول کنه فرق گذشتناشو