2777
2789
عنوان

خیلی خورد شدم بچه ها😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2169 بازدید | 80 پست
والا همیشه در تلاشم ولی واقعا نمیتونم اصلا تو اون لحظه کلمه ها یادم میاره حرف زدن یادم میره.

دیگه میتونی یکم صداتو ببری بالا  

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

حالا منم روز خاکسپاری پدرم خواهرمو بردم درمانگاه سرم بزنم واسش  حالش شدیدا بد بود نیمساعت وا ...

خدا رحمت کنه پدرتون . کاش همراه مدرک شعور هم میدادن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی کاش جوابشو داده بودم 

بیخیال گذشته الان فقط داری خودخوری میکنی انقد آدم بیخود هست که اگه قرار باشه هم سطح اونا تو بیشعوری بشیم و جواب همه رو بدیم مام میشیم مثه اونا بعضیا کلا انگار واسه پاچه گرفتن زندگی میکنن انقد که سطح پایینن.مطمین باش همه اونو تو اون داروخونه میشناسن

همیشه با خودت تکرار کن به من ربطی نداره یا بهتر بگم زندگی هیچ کس به من ربطی نداره بگو عادت کنه هم دهنت هم ذهنت
خدا رحمت کنه پدرتون . کاش همراه مدرک شعور هم میدادن

ممنونم عزیزم

بله ای کاش

تازه چندین بار که اصلا جوابموهم ندادن 

خیلی توهین آمیز بود رفتارشون

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خدا ذلیلشون کنه بعضیااصلا براشون مهم نیست با یه حرفی که میزنن چقدر دل یه انسانو میشکنن یه با یکی از زنا که دربانن جلوی در دادگاه گوشی اینا میگیرن یه چی گفت حال منو خیلی بد کرد من جوابشو دادم ولی خیلی حالم بد شد تا عمردارم هروقت یادم بیافته نفرینش میکنم 

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده 
خدا ذلیلشون کنه بعضیااصلا براشون مهم نیست با یه حرفی که میزنن چقدر دل یه انسانو میشکنن یه با یکی از ...

دقیقا میفهمم چی میگی . بعد من اصلا واقعا چیزی نگفتم فقط گفتم این یک ماه تاریخ داره لطفا عوضش کنید . همین فقط همین یهچ پاچه گرفت 

اره خیلی دریده بود 

پس آنرمال بوده.من جات بودم اگه باز داروخونه کار داشتم میرفتم و اگه بازم بیشخصیت بودنشو داشت جار میزد هم به مسئول فنی هم دکتر داروخونه میگم به خودشم میگم وقتی روان سالم نداری اینجا واینستا مردم دردشون کم نیست تورو هم تحمل کنن 

همیشه با خودت تکرار کن به من ربطی نداره یا بهتر بگم زندگی هیچ کس به من ربطی نداره بگو عادت کنه هم دهنت هم ذهنت
پس آنرمال بوده.من جات بودم اگه باز داروخونه کار داشتم میرفتم و اگه بازم بیشخصیت بودنشو داشت جار میزد ...

یکی از دوستان گفت زنگ بزنم معاونت فردا حتما این کار میکنم 

غلط کرد گلم خودتو ناراحت نکن ولی ازاین به بعد هرکی حالتو بدارد حالشو بد کن یه روزبه یه بهونه ای برو اون داروخانه یه چی بهش بگو حالا به هر بهونه ای تا عقده تو دلت نشه 

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده 
غلط کرد گلم خودتو ناراحت نکن ولی ازاین به بعد هرکی حالتو بدارد حالشو بد کن یه روزبه یه بهونه ای برو ...

ببین بعدش زنگ زدم به اون داروخونه جوابشو بدم ولی برنداشتن.میخواستم بگم شلخته بودن من مادر قطعا تاثیری تو زندگی شخصی و کار شما نداره.ولی بی مسولیتی و بی وجدانی شما روی زندگی بقیه اثر داره .ولی برنداشتن.بخدا ساعت ده شب اومدم خونه . اگه از اول گفته بود یکماه تاریخ داره نمیگرفتم.ولی تقصیر خودمم بود نگاه نکردم فکر نمی‌کردم دیگه داروخونه بخواد از این کارا کنه