2821
2789
أين تشخيص إيشتيباه أست،خارش در بدن،جوش  در بدن،إيحساس حركة حشرة روي بدن،قرمزي صورت،حساسيت وألرج ...

علت آب دهان هنگام خواب از چیه؟

منو خیلی کلافه کرده

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

آره واکسن زد ولی بعدش کرونا گرفت تو کرونا بدنش شروع به خارش و حساسیت کرد و تا الان نزدیک دوساله درگی ...

یعنی داغونم به همه بیماری فکر کردم یه علایم بدی دارم تست کرونام هم مثبت شد سه هفته پیش اما هنوز علایم دارم مثل خارش زخم دهان بدن درد شدید گلبول سفید پایین دارم دیوونه میشم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

علت آب دهان هنگام خواب از چیه؟ منو خیلی کلافه کرده

إين علايم داري(خلط پشت حلق،سردي دست وپا،ريزش مو،سپيدي مو،ضعغ حافظة،ضعف چشم گوش وبيني،چاقي شكمي،بي حوصلگي،چين وچروك درپوست)؟

إين علايم داري(خلط پشت حلق،سردي دست وپا،ريزش مو،سپيدي مو،ضعغ حافظة،ضعف چشم گوش وبيني،چاقي شكمي،بي حو ...

همگی به جز‌چاقی‌شکم

مخصوصا ریزش شدید

درمانش چیه؟

به ترين درمانش حمام با أب خيلي گرم أست،دومين درمان پاريز اژ غذاهاي طبع سرد لبنيات،سبزيجات،گوشت گاو،مريشك،ماهي أست،سومين درمان خوردن دواء مزيل البلغم أست،چهرمين درمان دواء جوارش الحريف أست،پنجم درمان دواء طريفل أست،ششم درمان سواك أراك أست،هفتم درمان پشت بة أفتاب شدن أست،هشتم درمان زياي شدن تحرك أست،نهم درمان خورن شكر سرخ أست،دهم درمان نيگاه كردن بة صورت زيبا أست،يانزدهم درمان ديدن أب روان أست

به ترين درمانش حمام با أب خيلي گرم أست،دومين درمان پاريز اژ غذاهاي طبع سرد لبنيات،سبزيجات،گوشت گاو،م ...

عالی بود

ممنون

یعنی داغونم به همه بیماری فکر کردم یه علایم بدی دارم تست کرونام هم مثبت شد سه هفته پیش اما هنوز علای ...

اون بنده ی خدا هم دهانش خیلی زخم میشه و اینکه گاهی از شدت خارش بدنش زخم میشه

و خدایی که بشدت کافیست......
2790
2823
2791
2779
2792