2777
2789
عنوان

خیانت چهارم

161 بازدید | 6 پست

مجبور بودم برای عمل برادرن یک ماه بیمارستان باشم روز آخری که میخواستم برگردم ساعت ۹ شب وقتی زنگ زدم خواست خدا بود نمیدونم چی شد گوشیش اوکی شد ۵ دقیقه لاس زدنش رو با دختری شنیدم بهم گفت دوست دختر رفیقمه اومدم واسطه بشم اوکی بشه بینشون خلاصه. رفیقش زنن زد و من وانمود کردم حرفشو قبول کردم با گوشی شوهرم به دوستش پیام دادم  و خلاصه فهمیدم دست به یکی کردن  هر کار کردم اسمشو نگفت کیه چیکارس به قرآن قسمش دادم آخرشم راست نگفت خلاصه حق طلاق گرفتم ازمحضر همسرم کلی قول وقرار گذاشت حتی گفتم گوشیتو باید بدی به من و داد بعد از اون تا چند روزی اخلاق خیلی خوبی داشت تا اینکه من از خونه مامانم اومدم خونمون کلا همه چیز بینمون بد شده نمیتونم ببخشمش و اون تلاشی نمیکنه برای بخشیدنش امروز دعوا درست کرد گوشی رو از دستم گرفت بحث گوشی نیست بحث قول و قرار و منم برای انتقام چیزشو گاز گرفتم اونم موهاموکشید و روشو گرده اونطرف خوابیده بچها نمیدونم چه گوهی بخورم حق طلاقم دارم  نمیخوامم وقتی اینقدر زجر کشیدم واسه این زندگی کوفتی اینقدر راحت تقدیمش کنم نمیتونم محبت کنم ازش بدم اومده کاش یکی بگه چه غلطی کنم سه باز اول خیانتاش مجازی بوده این چهارمی بود...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش خواهش خواهش 

روتو باهاش باز نکن

کاش مکالمه اش رو که شنیدی به روش نمی آوردی 

از این طرف محبتت رو بیشتر می کردی تایم آزاد کمتر می ذاشتی و خودت باهاش بودی اینطوری بیشتر در تنگنا بودو کاراشو تموم می کرد و ادامه نمی داد . مرد که روش باز بشه واویلاس دریده میشه بی آبرو و پر رو میشه 

الانم یه چن وقتی کمتر در دسترسش باش 

و کمتر تحویلش بگیر 

چسب نباش 

بذار بیار سمتت

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
2790
2778
2791
2779
2792