خواجه_شمشاد مدیر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 378 عنوان نی نی یار | مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 22 پست سلام کاربری قبلیم تعلیق شده چجوری برش گردونم؟خودم گفتم براتاپیک گزارش بزنن نمیدونستم خودمم میترکم @شاقاسمم@نی_نی_یار_پنج باور کنی یا نکنی، تو این زندگی حتی یه نفرم اندازه خودت وجود نداره که بهش نیاز داشته باشی✨🌱 نشاطي كِ ازغم ديگران به دست بیاد،گناهه... 1402/07/09 | 23:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goshbalbali عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 939 سلام درخدمتم عزیزم برای کار در روبیکا روشی هس،ک بشه درآمد رو زیادکرد
خواجه_شمشاد مدیر استارتر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 378 عزیزم برای کار در روبیکا روشی هس،ک بشه درآمد رو زیادکرد نه عزیزم کانالی ۸تومنه فقط جز اینکه کانال بزنی عضو زیاد بیاری فیلم وسریال اپلودکنی اونا دان کنن فک کنم اینجوری بیشتر میدنشما میتونی ۴.۵تا کانال بزنی از هرکدوم ک ۱۴گیگ دان کنی کانالی ۸ تومن بت میده باور کنی یا نکنی، تو این زندگی حتی یه نفرم اندازه خودت وجود نداره که بهش نیاز داشته باشی✨🌱 نشاطي كِ ازغم ديگران به دست بیاد،گناهه...
goshbalbali عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 939 نه عزیزم کانالی ۸تومنه فقط جز اینکه کانال بزنی عضو زیاد بیاری فیلم وسریال اپلودکنی اونا دان کنن فک ک ... من ی کانال دارم روزی حدود ۱۰ گیگ دان میکنم ۴_۵میده
خواجه_شمشاد مدیر استارتر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 378 من ی کانال دارم روزی حدود ۱۰ گیگ دان میکنم ۴_۵میده ۱۴گیگ دان کنی ۸میده باور کنی یا نکنی، تو این زندگی حتی یه نفرم اندازه خودت وجود نداره که بهش نیاز داشته باشی✨🌱 نشاطي كِ ازغم ديگران به دست بیاد،گناهه...
mamansamyjgfdvk عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 1 ۱۴گیگ دان کنی ۸میده سلام عزیزم میگم میشه به من کامل توضیح بدی اگه دوره خریدم میگن روزی 450تا700در میاری در حالی که کلی کانال زدم روزی 10تومن میدع
liliiyana عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 910 شکر ن برداشت ک مشکلی نداره ولی هرکانال باس ی ۱۵گیگی دان کنی تا۸تومن بت بده سلام عزیزم ، یه سوال داشتم ، من الان کانال زدم دو سه روزه دارم صبح ها چندین گیگ دانلود میکنم ولی هنوز درآمد زده صفر ریال . اولین کارم هم هست میشه راهنمایی م کنی چرا درآمد نمیاد؟
zahra1994 عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 6053 نه عزیزم کانالی ۸تومنه فقط جز اینکه کانال بزنی عضو زیاد بیاری فیلم وسریال اپلودکنی اونا دان کنن فک ک ... عزیزم میشه دوباره بیای آخرین ورژن کسب درآمد از روبیکا رو بگی؟مثل اینکه خیلی تغییرات داشته و من الان واقعا گیج شدماون دفعه گفتی خیلی دعات کردم ***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خواجه_شمشاد مدیر استارتر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 378 عزیزم میشه دوباره بیای آخرین ورژن کسب درآمد از روبیکا رو بگی؟مثل اینکه خیلی تغییرات داشته و من الان ... عزیزم بخدا من دیگه کارنمیکنم خیلی وقته اگه تغییرکرده درجریان نیستم🥺 باور کنی یا نکنی، تو این زندگی حتی یه نفرم اندازه خودت وجود نداره که بهش نیاز داشته باشی✨🌱 نشاطي كِ ازغم ديگران به دست بیاد،گناهه...