2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 22 پست
عزیزم برای کار در روبیکا روشی هس،ک بشه درآمد رو زیادکرد 

نه عزیزم کانالی ۸تومنه فقط جز اینکه کانال بزنی عضو زیاد بیاری فیلم وسریال اپلودکنی اونا دان کنن فک کنم اینجوری بیشتر میدن

شما میتونی ۴.۵تا کانال بزنی از هرکدوم ک ۱۴گیگ دان کنی کانالی ۸ تومن بت میده

باور کنی یا نکنی، تو این زندگی حتی یه نفرم اندازه خودت وجود نداره که بهش نیاز داشته باشی✨🌱        نشاطي كِ ازغم ديگران به دست بیاد،گناهه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ی کانال دارم روزی حدود ۱۰ گیگ دان میکنم ۴_۵میده

۱۴گیگ دان کنی ۸میده

باور کنی یا نکنی، تو این زندگی حتی یه نفرم اندازه خودت وجود نداره که بهش نیاز داشته باشی✨🌱        نشاطي كِ ازغم ديگران به دست بیاد،گناهه...
شکر ن برداشت ک مشکلی نداره ولی هرکانال باس ی ۱۵گیگی دان کنی تا۸تومن بت بده

سلام عزیزم ، یه سوال داشتم ، من الان کانال زدم دو سه روزه دارم صبح ها چندین گیگ دانلود میکنم ولی هنوز درآمد زده صفر ریال . اولین کارم هم هست میشه راهنمایی م کنی چرا درآمد نمیاد؟

نه عزیزم کانالی ۸تومنه فقط جز اینکه کانال بزنی عضو زیاد بیاری فیلم وسریال اپلودکنی اونا دان کنن فک ک ...

عزیزم میشه دوباره بیای آخرین ورژن کسب درآمد از روبیکا رو بگی؟

مثل اینکه خیلی تغییرات داشته و من الان واقعا گیج شدم

اون دفعه گفتی خیلی دعات کردم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم میشه دوباره بیای آخرین ورژن کسب درآمد از روبیکا رو بگی؟مثل اینکه خیلی تغییرات داشته و من الان ...

عزیزم بخدا من دیگه کارنمیکنم خیلی وقته اگه تغییرکرده درجریان نیستم🥺