2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ببینید مادرم چیکار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدا هم عدالت بین بنده هاش تو این دنیا رعایت نمیکنه شما از مادرت انتظار داری؟؟؟ 

ی داستان درمورد عدالت خدا بگم

ی روز سع تا دوست بودن ۱۰ تا گردو داشتن یکی از دوستا ب اون یکی گف بیاین گردو ها رو تقسیم کتیم اون یکی گف باشه تو تقسیم کن مرده گف ب عدالت خدا تقسیم کنم یا بنده خدا گفتن خب معلومه عدالت خدا صد در صد حقه مرده ۶ تا گردو داد به ی دوسش ۴ تاشو خودش برداشت ب اخری هیجی ک نداد یدونه هم پس گردنی زد،مرده اعترهض کرد ک جرا همه رو برداشتی ب خودت و دوستمون ب من هیجی ک ندادی پس گردنی هم زدی گف حقته خودت گفتی ب عدالت خدا تقسیم کن خدا همبنحوریه ب یکی انقد مال و منال میده نمبددنه چجور خرج کنه ب یکی در حد بخور و نمیر ب اون عده هم هیجی ک نمیده ب عقبم هولشون مبده

منم همیشه همینو میگم بعد همه شاکی میشن که داری کفر میگی

یه آدم تو این دنیا خداوند مسیر رو برلش هموار میکنه که به هدفش برسه یکی هم مسیر پر خار و خاشاک و فراز و نشیب 

دعا کنید بچه هام عاقبت بخیر بشوند 🙏🙏

خواهرتم دختره همون خونس و از خانوادش توقع داره . حالا اون یک گوشواره چه مشکلی ازت حل میکرد ؟ 

پول دکتر رفتم ک میشد؟ مادری ک همیشه فقط شاهد درد کشیدنم بوده بعد حالا انتظار داره شوهری ک مدام طعنم میزنه تا مجرد بودی کسی دکتر نبرده تورو 

ی داستان درمورد عدالت خدا بگم ی روز سع تا دوست بودن ۱۰ تا گردو داشتن یکی از دوستا ب اون یکی گف بیای ...

دقیقا.. یکی میشه مسی تو 5رسالگی استعدادش کشف و حمایت میشه و پیشرفت میکنه یکی هم میشه من که جون کنم درس خوندم ولی به هیج جا نرسیدم و کسی استعدادم رو نفهمید.. من امشب از خدا خیلی گله دارم.. قلبمو شکسته با اینکه خیلی دوسش داشتم

دعا کنید بچه هام عاقبت بخیر بشوند 🙏🙏

ی داستان درمورد عدالت خدا بگم ی روز سع تا دوست بودن ۱۰ تا گردو داشتن یکی از دوستا ب اون یکی گف بیای ...

درسته واقعا .عدالت خدا فقط در حد همون کفن که واسه همه یه جوره حالا به نظرم اونم تا چندسال دیگه فکر کنم عوض بشه پولدار با ابریشم و حریر کفن بشن فقیرا با چلوار

ن من اصلا خبر نداشتم از خودش و اخلاقاش نگران بوده 

آدم بدشانس هم از خانواده خودش هم همسر هم زمین و زمان براش میباره اونی هم که شانسش خوبه کلا همه چی واسش جفت شش میاد

2790
2778
2791
2779
2792