2777
2789

با دیپلم ارایشگری میتونی جواز بگیری ارایشگاه بزنی خودت

الانم این مدلیه که هر لاین تخصصی میرن یاد میگیرن و برای هر لاینی متخصص خودشو میارن

اگه نمیخوایی ارایشگاه بزنی میتونی هر لاینی علاقه داری بری یادبگیری و مدرک بگیری بعد تو یه ارایشگاه درصدی کار کنی یا صندلی کرایه کنی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسشو نخوندم ولی دوتا از شاخه های ارایشگری کار میکنم😁

چ رشته ای . از اولش بهم میگی سخت بود کارت تا بگیره؟ از چیزای کلیشه ای استفاده نکن جدی خیلی راحت بگو واقعا سخت بود یا اسون 

مرسییی سخته من چون ریاضیم ریدس دوس دارم برم

علاقه داشته باشی سخت نیست

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

چ رشته ای . از اولش بهم میگی سخت بود کارت تا بگیره؟ از چیزای کلیشه ای استفاده نکن جدی خیلی راحت بگو ...

کاشت مژه و تتو بدن ... 

درامد جفتشم بالاست .مژه راحت تره ولی تتو پول بیشتری درمیاد...من زود راه افتادم تتو بدن اجرا کنم اما سخت تره و ریسکشم بالاتر

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
ریاضی که ندارع  علاقه دارم

بستگی به لاینش داره مثلا رشته ارایش دائیمی صورت ریاضیم داره چون باید اندازه مثلا ابروها و زاویه و.‌‌ در نظر گرفت

کاشت مژه و تتو بدن ...  درامد جفتشم بالاست .مژه راحت تره ولی تتو پول بیشتری درمیاد...من زود را ...

دمت گرم . من میکاپ دوست دارم کلا ۲۰ سالمه ارایشگاه فقط واسه جشنا میرم و دوستی ندارم تو این لاین ...الان اگ من بخوام میکاپ یاد بگیرم ب نظرت این ک تاحالا ارتباطی با کسی نداشتم سخته بخام کارم بگیره؟؟ همش ب این فکر میکنم واسه همون میترسم نگیره کارم

وایییی ولی من میتونم  مرسی از راهنماییت عزیزم

ببین چه لاینی بیشتر علاقه داری

ان شالله که موفق باشی

فدات

دمت گرم . من میکاپ دوست دارم کلا ۲۰ سالمه ارایشگاه فقط واسه جشنا میرم و دوستی ندارم تو این لاین ...ا ...

ببین میکاپ خیلی خفنه ولی اگه بخوای کار کنی زمان زیادی احتیاج داری تا شناخته بشی .... کدوم شهری؟

اگه لزوما فقط علاقه شخصیته یه دوره خود ارایی برو واسه خودت ولی برای کسب درامد یه شاخه دیگه انتخاب کن

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
ببین میکاپ خیلی خفنه ولی اگه بخوای کار کنی زمان زیادی احتیاج داری تا شناخته بشی .... کدوم شهری؟ اگه ...

صومعه سرام 

جدی ینی اشتباهه برای کار برم سمت میکاپ؟ 

اره وست دارم کلا تو اینستا خیلی دنبال میکنم و کلیپ میبینم تو لاین استایل و میکاپ همش بروز بودم