2777
2789
عنوان

عروس خونواده ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 41 پست
نه خود کم خونی مینورم بده به نظر من.خود من همش احساس خستگی دارم دیگه بخاد بره سمت تالاسمی که عمرا قب ...

دونوع تالاسمی هست 💔

تالاسمی مینور و ماژور...

دوتا مینور ازدواجشون باهم میگن ریسک داره ..

و احتمال چند درصد هست که بچه ماژور بشع

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

ببخشید یعنی کم خونی زیاد بشه میشه تالاسمی؟ 

نمیدنم فقط میدونم دوتا مینور در بهترین حالت ممکن بچشون مینورو دیگه داره.مینورم خوب ادم خستگی داره و ...یه بچه چندان قوی از لحاظ جسمی نیستش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مينورم كم خونى مينور هم بده چه برسه به ماژور!!!

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕

برادر منم با دختر عموم ازمایش دادن

هر دو کم خون بودن تمومش کردیم

دکترا گفتن بچه ی سالم گیرشون میاد ولی ریسک بود

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
میدونم راه داره واسه همینم پرسیدم مخالفت من اخلاقی هست یا نه ...من کلا معتقدم حتی برا یه مینور سادشم ...

خب درهرصورت به احتمال زیاد از طرف برادر شما کم خونی به بچش میرسه

ما داریم میگیم اتفاقا برادرم از قبل بارها گفته البته برادرم از جانب خودش میترسه همش میگه شاید دکتر ا ...

باز آزمایش بده

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

نمیدنم فقط میدونم دوتا مینور در بهترین حالت ممکن بچشون مینورو دیگه داره.مینورم خوب ادم خستگی داره و ...

اگه دو نفر مینور باشن آزمایشگاه جوابشو رد می‌کنه میگن منفیه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
اگر داداش تون مینور هست، احتمال اینکه بچه هاش هم مینور بشن هست. حتی اگر خانمش سالم باشه 

من خودمم مینور ولی اگر تا آخر عمر مجرد باشم با یه مینور ازدواج نمیکنم.چون برام مهمه بچه م از لحاظ جسمی بچه قوی باشن نه اینکه اونم احتمال کم خونیش دیگه بشه ۱۰۰ درصد

نه خود کم خونی مینورم بده به نظر من.خود من همش احساس خستگی دارم دیگه بخاد بره سمت تالاسمی که عمرا قب ...

شما واقعا اینده نگر هستید

ازتون خوشم اومد باسواد هستین

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.