داداشم یه دختری بهش معرفی شد خودش نپسندید اما اینقد بهش پیشنهاد دادن که بلاخره قبول کرد حقیقتش کمرو هست و نمیتونه خودش انتخاب کنه.دختره هم دختر خوبی هست اما مشکل اینه که برادر من کم خونی داره این دختره گفته منم دارم هنوز نرفتن ازمایش خون.من به خانوادم گفتم اگر دختر کم خونی داشت نباید قبول کنید.خودمم که کم خونی دارم میگم اگر قرار شد با کسی ازدواج کنم عمرا کم خون باشه ازدواج نمیکنم چون همش معتقدم ادم باید برا نسلش سهل انگاری نکنه فردا بچه ها کم خون بشن گناه دارن
نه خود کم خونی مینورم بده به نظر من.خود من همش احساس خستگی دارم دیگه بخاد بره سمت تالاسمی که عمرا قب ...
دونوع تالاسمی هست 💔
تالاسمی مینور و ماژور...
دوتا مینور ازدواجشون باهم میگن ریسک داره ..
و احتمال چند درصد هست که بچه ماژور بشع
حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...
منم مينورم كم خونى مينور هم بده چه برسه به ماژور!!!
<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>> آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕
ما داریم میگیم اتفاقا برادرم از قبل بارها گفته البته برادرم از جانب خودش میترسه همش میگه شاید دکتر ا ...
باز آزمایش بده
حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...
اگر داداش تون مینور هست، احتمال اینکه بچه هاش هم مینور بشن هست. حتی اگر خانمش سالم باشه
من خودمم مینور ولی اگر تا آخر عمر مجرد باشم با یه مینور ازدواج نمیکنم.چون برام مهمه بچه م از لحاظ جسمی بچه قوی باشن نه اینکه اونم احتمال کم خونیش دیگه بشه ۱۰۰ درصد