2777
2789
عنوان

عروس خونواده ما

1380 بازدید | 41 پست

داداشم یه دختری بهش معرفی شد خودش نپسندید اما اینقد بهش پیشنهاد دادن که بلاخره قبول کرد حقیقتش کمرو هست و نمیتونه خودش انتخاب کنه.دختره هم دختر خوبی هست اما مشکل اینه که برادر من کم خونی داره این دختره گفته منم دارم هنوز نرفتن ازمایش خون.من به خانوادم گفتم اگر دختر کم خونی داشت نباید قبول کنید.خودمم که کم خونی دارم میگم اگر قرار شد با کسی ازدواج کنم عمرا کم خون باشه ازدواج نمیکنم چون همش معتقدم ادم باید برا نسلش سهل انگاری نکنه فردا بچه ها کم خون بشن گناه دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر نوع کم خونی خطرناک نیست، بعضی کم‌خونی ها با مکمل و تغذیه اصلاح میشه،قبل عقد از نظر تالاسمی بررسی میشن، اگر دو نفر تالاسمی مینور باشن، بعد از ازدواج، احتمال 25 درصد وجود داره که بچه هاشون تالاسمی ماژور بشن، که برای اونم تو بارداری، آزمایش مخصوصی هست و اگر بچه مشکل داشت، میشه سقط درمانی کرد. 

منظورت تالاسمیه؟ 

نه خود کم خونی مینورم بده به نظر من.خود من همش احساس خستگی دارم دیگه بخاد بره سمت تالاسمی که عمرا قبول کنن خانواده من اگر چه دختره اگر عاقل باشه اونم عقب میکشه

هر نوع کم خونی خطرناک نیست، بعضی کم‌خونی ها با مکمل و تغذیه اصلاح میشه،قبل عقد از نظر تالاسمی بررسی ...

میدونم راه داره واسه همینم پرسیدم مخالفت من اخلاقی هست یا نه ...من کلا معتقدم حتی برا یه مینور سادشم ریسک نکنن

بنظر من اگر قراره بخاطر کم خونی نزارین ازدواج کنن، قبل اینکه اون دختر بیچاره از نظر عاطفی وابسته بشه ...

ما داریم میگیم اتفاقا برادرم از قبل بارها گفته البته برادرم از جانب خودش میترسه همش میگه شاید دکتر اشتباه کرده که من کم خونم.چون ازمایشات قبلشم نداره