2777
2789

تقریبا سه ساله که ازدواج کردم(سنتی)….همسرم و خونوادش وقتی اومدن خواستگاری خیلی ادمای خوب و با موقعیت عالی ب نظر میرسیدن…همسرم گفت ک مغازه داره خونه داره ماشین داره…بعد عقد معلوم شد که همه چی برا باباش بوده و این در اصل نوکریه باباشو میکنه و یه پول تو جیبی میگیره ازش در حدی که اموراتش بگذره؛تو این سه سال پدرم دراومد تا بهش بفهمونم قدر پولشو بدونه و برای خودش کار کنه؛بزور مجبورش کردم با وام ماشین بخره؛اونم خرید و دوماه بعد تقدیم باباش کرد🙂سه ساله یه شغل ثابت نداشته و همش از این شاخه ب اون شاخه میپره سره هرکاری میره غر میزنه و به یه بهونه ای دیگه نمیره سره اون کار

از اول بهش گفته بودم ک میخوام درسمو ادامه بدم گفتن همه جوره حمایت میشی😏الان دانشگاه میرم باید سه ساعت کل روزم رو تو اتوبوس بگذرونم تا برم و بیام…هیچکدوم از پروژه هامو تحویل ندادم چون پول خرید لپتاپ حتی دست دوم رو ندارم…هربار بابت ناهار و شام اقا باید استرس بکشم انقد که حتی خوابیدنی ام با استرس میخوابم چون اگه ذره ای اینور اونور شه دادش میره به اسمون…تو حسرت همه چی موندم….همیشه بداخلاقه همیشه ناراضیه…با اینکه هیچی نداره اما زبونش خیلیییی درازه برام…پیش خودش فکر میکنه چون میزاره درس بخونم یه موقعیت اوکازیونی برام ایجاد کرده وهربار با این موضوع تهدیدم میکنه ک دیگه نمیزارم درس بخونی

میدونم شاید برا خیلیا مسخرس شاید بگین بشین خونه داریتو بکن اما برا منی ک آیندم رو یه خانوم تحصیل کرده ی فعال و موفق میدیدم این زندگی مثل شکنجه اس برام😭هر شب با خودم میگم چرااااااا؟

چرا باید اونموقع خام حرفای قشنگشون میشدم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس نذار باز حسرتی بمونه به دلت

با مشاوره پیش برو 

ببرش پیش مشاوره

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

دقیقا مث منی با این تفاوت که برا من نمیزاره درس بخونم و شدم ی دختر. ۱۹ ساله خانه دار افسرده خیلی ناراحتم همش فکر جدایی دارم تازه آقا خیلیم حساس بدون چادر نمیزاره برم بیرون

خیلی هستم اسی جان

باید از تلخی انگور گذشت تا به یک مستی جانانه رسید 🍷باید از تیشه نامرد چشید نا به یک قامت مردانه رسید ❤️ ی دختر آذر ماهی عصبی ولی مهربون عاشق برادرم و همسرم هستم عشقای زندگیمن خیلی بلند پروازم و معتقدم به هرچی بخوام میرسم 🥰🥰 ۷ آذر برام قشنگترین روز خداس جون تولد سولی خانوم 🥳🥳🥳 واسه هیچ چیز بیشتر از یک شب غصه نمی‌خورم و معتقدم هرچی بخواد بشه میشه فقط باید خدای مهربونم بخواد ❤️❤️❤️ عاشقتم خداجونم

اجی والله هرکسی ی مشکلی داره یکی میگ کاش شوهر داشتم هیچی نداشتم یکی ام مثل شما میناله ..اگ خانوادتت باهات اوکی بودن ای کاش قبول نمیکردی ..حالا ک ازدواج کردی  یجوری باهاش کنار بیاد ..مشکل همسرت بی فرهنگیه خیلی ببخشید بی پولی نیست

برای خوشبختیم دعا کنید .من تلاشمو میکنم بقیش با خدا خودش جورش کنه