2777
2789
اخی  خسته نباشی🙃😘

مرسی عزیزم❤️

هنوز بیشتر کارام مونده

کم اوردم😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از عصر قفلم رو این جمله خانم زارع که گفته :((

عزیزِ دورِ من! حواست باشد که قلب، فرزند ذهن است؛ ذهن، پریشانی قلب را در می‌یابد و خود هزاران بار بیشتر به سختی و تقلا می‌افتد تا قلب را از متلاشی شدن حفاظت کند ولی قلب، نوجوان سرکشِ بی‌تجربه ایست که هرگز ذهن را نمی‌فهمد؛ نه اندوهش را و نه ناآرامی‌اش را. فرزند، آن را می‌خواهد که دوست دارد و مادر به دنبال آن است که کسی فرزندش را دوست بدارد و هرگز او را نرنجاند.پس در این راه اگر روزی به سختی افتادی تنها کاری که لازم است انجام دهی این است که به صدای عقلت گوش کنی و همیشه یادت باشد که منطق، احساسیست که سرد و گرم راه چشیده، بارها شکسته و به مراتب آتش گرفته و سوخته و تمام سعیش این است تو را از همهٔ اینها باز دارد.))

عزیز دور من… عزیز دور من

* کاملا نادان* {کاربر آقا و به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا}
عزیزم ب معنیش نگا کن منظور و نفهمیدی 

رو زمین غلت میزدی ؟

نفهمیدم ینی چی 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

الان ناامیدم ولی دارم به خودم میگم ناامید نباش. ناامیدی کاملا طبیعیه. برای هرچیزی راه هکحلی وجود داره. پس نگران نباش خودم. دوباره باید امتحان کنی. درسته سخته. خیلی هم سخته ولی فقط ادامه بده حتی اگه حالت توی انجام دادنش بده. خواهش میکنم دوباره انجام بده. لطفا. 

از ترس‌ هایتان نترسید!