2777
2789
عنوان

این مبله رنگ چوبش و رنگ پارچش چطوره خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 26 پست
واسه منم همچین چیزیه،البته پارچه اش یه کم تیره تره، ولی من خیلی این سبک رو دوستدارم به نظر من قشنگ ...

اره فرشامم قراره روشن بخرم ، پرده هامم میخوام عوض کنم

در کل داریم میریم خونه خودمون بعد شش سال دوست دارم قشنگ تنوع ایجاد بشه.

منم مبلای روشن فرش روشن دوست دارم

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم ارزش نداره بفروش یکی دیگه بخر اگه شرایطشو داری

آخه سمساری که مفت بر میداره تو دیوارم طول میکشه، باید کلی پول روش بذارم که فکر نکنم بشه🥺🥺

اگه کرم قهوه ای به خونت میاد بده خب اگه نمیاد یه رنگی بده که بیاد به خونت ،  اونم در صورتی که م ...

آخه مفت میخوان همه مبلمو منم دلم نمیاد کاملا سالمه رنگش دلمو زده

اره فرشامم قراره روشن بخرم ، پرده هامم میخوام عوض کنم در کل داریم میریم خونه خودمون بعد شش سال دوست ...

کای منم رنگ روشن دوست دارم،کلا روحیه ام رو عوض میکنه،بااینکار سخته ولی خیلی دوست دارم

خونتون هم مبارک🌹

کای منم رنگ روشن دوست دارم،کلا روحیه ام رو عوض میکنه،بااینکار سخته ولی خیلی دوست دارم خونتون هم مبا ...

ممنونم عزیزم قربونت♥️♥️♥️♥️♥️

واقعاً ؟؟

بله من خیلی وقته تو دیوار دنبال مبلم البته دست دوم نه ها فروشگاهی ونو از از 18 تا 25 مبل چستر هست خیلی هم خوشگلن منم میخوام بخرم یعنی به نظرت دروغکی این قیمت ها رو مینویسن ؟چون من از فروشگاه حصوری نپرسیدم 

حالا برای امتحان تو دیوار بنویس مبل چستر ببین چی نیاره ضرر نداره که