2777
2789
عنوان

معلم خصوصی

980 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

من برای خواهرم دبیر خصوصی عربی می‌خوام بگیرم

از بهترین دبیر های ایران هستن ولی گفتن جلسه‌ای دو و نیم و هفته‌ای یک جلسه به نظرتون ارزش داره؟

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خواهرت ارزش داره یانه؟😂😂

😂😂😂😂😂آره خیلی درسخون و تلاشگره ولی خب فقط دبیر عربی نیست ریاضی و ادبیات هم داره یعنی کلا مدرسه نمی ره و تو خونه داره می‌خونه 

😂😂😂😂😂آره خیلی درسخون و تلاشگره ولی خب فقط دبیر عربی نیست ریاضی و ادبیات هم داره یعنی کلا مدرسه ...

خب چرا نمیره مدرسه؟

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

خب چرا نمیره مدرسه؟

می‌گه کلاسا برای من مفید نیست وقتی توی خونه می‌خونم بازدهی بیشتری دارم

😂😂😂😂😂آره خیلی درسخون و تلاشگره ولی خب فقط دبیر عربی نیست ریاضی و ادبیات هم داره یعنی کلا مدرسه ...

😂😂😂به نظر من ماهی۱۰ملیون خیلیع

این معلم ممکنه استاد باشه  اگر تدریسش تضمینیه ۵تومن با تمام این دروس درسته 

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
می‌گه کلاسا برای من مفید نیست وقتی توی خونه می‌خونم بازدهی بیشتری دارم

خب میشه ماهی ده میلیون اگر از لحاظ مالی مشکلی ندارید بسم الله

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

خب میشه ماهی ده میلیون اگر از لحاظ مالی مشکلی ندارید بسم الله

مشکل که سخت هست قطعا ولی می‌تونم پرداخت کنم اما مسئله اینه این دبیر چرا انقدر زیاد می‌گیره هر چی هم می‌گم یه معلم دیگه بگیر می‌گه نه این کلی شاگرد تک‌رقمی و دو رقمی داشته😐

😂😂😂به نظر من ماهی۱۰ملیون خیلیع این معلم ممکنه استاد باشه  اگر تدریسش تضمینیه ۵تومن با تمام ...

رفته یکیو پیدا کرده که طرف هم مهندسه هم عربی درس می‌ده هم صدتا شاگرد تک رقمی داشته توی سال های قبل خب اینو می‌تونه با یه دبیر ارزون تر هم کلاس بگیره😂😂😂😂

رفته یکیو پیدا کرده که طرف هم مهندسه هم عربی درس می‌ده هم صدتا شاگرد تک رقمی داشته توی سال های قبل خ ...

به نظر من اگر واقعا خواهرت درسخون باشه با ویدو های آموزشی فراوان که تدریسشون باب میل خواهرت باشه هست 

ادم اینجوری درس خون اونقد به درس علاقه دارن که دنبال معلم گران قیمت نیستن

درسخونا باهوشتن 

حس میکنم خواهرتون ولخرجه 

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
به نظر من اگر واقعا خواهرت درسخون باشه با ویدو های آموزشی فراوان که تدریسشون باب میل خواهرت باشه هست ...

دقیقا خیلی ولخرج و کمالگراست ولی متاسفانه امسال چون کنکور داره نمی‌تونم خیلی هم بهش فشار بیارم