2777
2789

پرایمر چیه؟

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرایمر چیه؟

یه نوع کرمه میزنن رو پوست قبل آرایش که منافذ ببنده و آرایش رو صورت قشنگ بشینه

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

نزن هیج مهمونی ارزش اینو نداره پرایمر یا کانسیلر به پوستتون بزنید 

پولش بده آب رسان بزن پوستت جون بگیره 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نزن هیج مهمونی ارزش اینو نداره پرایمر یا کانسیلر به پوستتون بزنید  پولش بده آب رسان بزن پوستت ...

چرا ؟

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

من یه پیج میشناسم اینستا جنسای خوب و قیمت مناسب میاره 

سایت هم داره تو گوگل بزن لوکسی گالری  میاره 

من ازش پرایمر خریدم ۱۲۰ تومن 

انصافا بد هم نیست یه سر به سایتش بزن 

♻️کارما♻️
چرا ؟

چون منافذ بسته بشه پوست خسته میشه و افتادگی میگیره بعد یه مدت کانسیلر هم دور چشم چروک میکنه خیلی مهمه دور چشم طراوت داشته باشه 

پوست دورچشم تاثیر زیادی تو کمتر نشون دادن سن داره

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نزن هیج مهمونی ارزش اینو نداره پرایمر یا کانسیلر به پوستتون بزنید  پولش بده آب رسان بزن پوستت ...

دارم کلاس ارایشگری میرم واسه اون میخوام.

وگرنه خودم از اینا نمیزنم.

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست