2777
2789
عنوان

نذر۱۲۴۰۰صلوات♥️🥹

135 بازدید | 17 پست

سلام‌خواهرای‌قشنگم🥲

دارم ختمم‌و‌انجام‌میدم‌بیاید‌اسماتونو‌بگید‌براتون‌دعاکنم♥️

و‌شمام‌اگه‌دلتون‌خواست‌برام‌یه‌صلوات‌بفرستید‌واقعامحتاجم:)

بِگُذار،صَبرداشتَن‌هُنَرِ(طُ)باشَد!KURD🤍🕊️

مرسی عزیزم منم برات ایت الکرسی خوندم حاجت روا بشی انشالله💕

نسا هستم

-خدایا سپاسگذارم که بذر امید را در دلم کاشتی تا من باور کنم که میتوانم بهترین و عالی ترین زندگی را داشته باشم✨️🧚🏻‍♀️👩🏻‍🎨👨🏻‍💻💍♾️❤️-

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرستادم 

برا هانیه و الهه و هلیا دعا کن

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

رویا هستم دعاکن شرایطمون درست بشه الهی حاجت روایی اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

قبولی فرهنگیانم.🙏🏻🌹

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

من لطفا.بزودی عروسیم باشه.خوشبخت و عاقبت بخیر شم🥲

اللهم صل علی محمد و ال محمد

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!