2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی پنج وقت,گاهی سه وقت

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

بلند شید بخونید اول وقت و ان شاءالله خدا بهت یک پسر سالم بهت بده 

من میخوندم ولی مدتیه رهاکردم نمیدونم چرا کاش بشه بخونم دوباره ناامیدشدم

جالبه ک زیارت امام حسینم هرسال میرم نمیدونم چجور قبولم میکنن من گناهکارو

شما جدا جدا می خونید هر نماز رو یا باهم 

باهم میخونم من

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
منم میخوام بلند بشم بخونم عزیزم میشه برام دعا کنی بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه 🌹🌹🌹🌹🌹 منم برات ...

جسارتا مهم اولاد سالم وصالحه,ولی بعضی دعاها هست که اگر خانم حامله قبل چهار ماهگی به کمرش ببنده,شاید اولادش پسر باشه

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

من همیشه برام سواله.  از کی و چرا  ما شیعه ها نمازها رو با هم میخونیم؟  جدا جدا بهت ...

نگاه کنید تا جایی که من تحقیق کردم پیامبر نماز شون رو تو پنج‌وعده می خوندن و بعضی وقت ها اگر مشکلی پیش می‌آمد مثلا سفر یا کار دیگه تو سه وعده می خوندن اما ما شیعیان بخاطر راحتی کار مون تو سه وقت می خونیم که بنظرمن درست نیست مگه میشه ناهار وعصرانه رو باهم خورد قاعدتا نمیشه پس نمازم همین طور هست باید تو وقت بخونیم