2777
2789

امروز اینو دادن به دخترم گفتن باباها باید امضا کنن . ما داریم جدا میشیم . دخترمم فعلا پیش پدرش نمیره . چیکار کنم ؟ 

نمیخوام این موضوعو به مدرسه بگم. خودم امضا کنم ایراد داره ؟   

🌱دنیا را از نگاه کودکان ببینیم 🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امضا کن بگو باباش ماموریته

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

عزیزم شما امضا کنی مشکلی نیست و مدرسه که چک نمی کنند.. 

منتها خدای نکرده کوچکترین مشکلی برای گل دخترتون پیش بیاد، با توجه به اختلافتون با پدرش، ممکنه دردسر بشه. 

اگر راه داره بگید پدرش امضا کنه.. می تونید بگید برگه رو ببره مدرسه و پدرش اونجا بره امضا کنه.. مثلا یادتون رفته توی خونه امضا کنید.