2777
2789
عنوان

خنده های بیخودی

59 بازدید | 8 پست

یعنی وقتی میخوام جدی باشمم لبخندم میاد، ادم جدی هستم اما خنده هام جدیدا مشکل پیدا کرده

من همیشه به چیزایی که بقیه میخندیدن خندم نمیومد و برعکس هم اتفاق میافتاد اما الان دیگه یکی جدی هست هم تو دلم میگم جدی شد و خندم میگیره کلا یه فکرایی میکنم که اصلا از نظرم خنده دار نیست خخ

😂😂😂😂

من قبلا اینطوری بودم همش می خندیدم یبار با داداشم رفتیم مغازه اومد پول رو بزاره رو پیشخوان افتاد من اینقدر خندیدم مغازه دارم خندش کرفت

مراقب روحتون باشید،روح شما یک موجود ابدیه❤               دلیل صبرم سوار کشتی نوح سوی مدینه شما🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا بابابزرگم مرده بود اومده بودن خونمون نمیدونم سر یه ماسک زدن با خواهرم خندمون گرفته بودیم هی می خواستیم جدی غمگین باشیم بیایم بیرون نمی تونستیم

مراقب روحتون باشید،روح شما یک موجود ابدیه❤               دلیل صبرم سوار کشتی نوح سوی مدینه شما🕊
یا بابابزرگم مرده بود اومده بودن خونمون نمیدونم سر یه ماسک زدن با خواهرم خندمون گرفته بودیم هی می خو ...

اره بعضی اوقات خنده جلوی حرفای جدیم رو میگیره

الان خوب شدی؟ میدونی مشکلت چیه؟ 

اره بعضی اوقات خنده جلوی حرفای جدیم رو میگیره الان خوب شدی؟ میدونی مشکلت چیه؟  

تایپیک رو خوندم یادم افتاد دلم خواست برگردم به اونوقتا

آره الان خیلی کم میش میاد بخندم بنظر خودم افسرده شدم 

خوبه که همینجوری باش

تایپیک رو خوندم یادم افتاد دلم خواست برگردم به اونوقتا آره الان خیلی کم میش میاد بخندم بنظر خودم اف ...

نه خیلی بده من اصلا دوست ندارم همش نیشم بازه😂

یکی بگه الف هم میتونم باهاش تا دو دقیقه بخندم

فکر میکنم یه اختلالی دارم وگرنه روحیاتم با خندهام مطابقت نداره

نه خیلی بده من اصلا دوست ندارم همش نیشم بازه😂 یکی بگه الف هم میتونم باهاش تا دو دقیقه بخندم فکر م ...

اطلاعات بیشتری ندارم 

تو نت سرچ کن پاسخگو یا برنامش رو ا تو بازار دانلود کن تو قسمت گفتگوی آنلاین مشاور انتخاب کن آنلاین و رایگان مشاوره میده