2777
2789
عنوان

مسافرت بدون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 35 پست
خخخ.ن بخدامن همش پای خودمه 

به خدا این رو خواهرانه بهت گفتم...نکن این کار رو ...

مسئولیت خیلی سخته...تا وقتی که اتفاقی نیفتاده خوبه...ولی خدایی نکرده یک بلایی سر بچه ات بیاد تا عمر داری سرزنش میشنوی...

همسایه مادرم اینا برادرزاده اش رو بهش میسپرند و اون هم طفلی برده با پسر خودش تو کوچه توپ بازی کنند و دور از جون بچه هات ماشین میزنه و کشته میشه...این رو در کل گفتم هزار کار دنیا و هزاران اتفاق...ولی وقتی خودتون بچه تون رو نگه دارید هر اتفاقی هم خدایی نکرده بیفته با خودتون بوده...نمیگن مادرش کجا بود!

برای شادی روح پدرم صلوات

بچه هات فعلا خیلی کوچیکن مخصوصا که میگی مادرتون هم همکاری نمیکنه، بزار یکم بزرگ شن بعدا برو،یا شما هم بچه هات رو بده شوهرت نگه داره با دوستات مجردی برو و حال کن

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا این رو خواهرانه بهت گفتم...نکن این کار رو ... مسئولیت خیلی سخته...تا وقتی که اتفاقی نیفتاده ...

اره عزیزم راست میگی من خودمم دلم نمیاولی شوهرم اصرارداره

بچه هات فعلا خیلی کوچیکن مخصوصا که میگی مادرتون هم همکاری نمیکنه، بزار یکم بزرگ شن بعدا برو،یا شما ه ...

آره فعلابایدبیخیالش بشم.بخاطرروحیه ام خاستم برم خیلی عصبیم وافسرده تحملم تمام شده دوسدارم آزادباشم.شوهرم واقعاخیلی بیشعورخودش رفت 

دوستم شوهرتو عادت بده که ما یه خانواده ایم و همه جا باید با هم بریم...نه سفر مجردی نه بدون بچه..عادت می کنه بدون بچه برید سفر همیشه. حالا هم جایی انتخاب کنید که بشه با هم برید

ما یه اشنا داشتیم چند بار خواستند مسافرت برند بچه ها رو خونه می گذاشتند و می رفتند..البته اونا بزرگتر بودن..و چه اتفاق هایی که نیفتاد..بچه باید تحت نظر والدین باشه..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
دوستم شوهرتو عادت بده که ما یه خانواده ایم و همه جا باید با هم بریم...نه سفر مجردی نه بدون بچه..عادت ...

بله حرف شمادرسته ولی ازیه لحاظم حق داره  مثلارفتیم دبی تفریحاتشوزیادنتونستیم بریم بخاطربچه هامون وکلی هزینه کردیم.منم خودم خیلی درگیرم بابچه ام قصددارم کوچیک شددوسالش بزارمش وبرم یه مسافرت وواقعاتعریف تایلندوخیلی شنیدم ومیگن بابچه اصلانمیشه رفت وکلی م خرجش بالاس بری ونتونی جایی بری ضدحال