2777
2789
عنوان

مسافرت بدون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه تایلندمیگه پروازش سخت وبرای تفریح بابچه سخته منم دوسدارم تفریح کنم واقعاخسته ام

زوده واسه خسته شدن.بچه های منم شیر به شیر بودن پوستم کنده شد.نمیدونم هرجور خودت میدونی ولی خب بچه کوچیکت خیلی کوچیکه 

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
زوده واسه خسته شدن.بچه های منم شیر به شیر بودن پوستم کنده شد.نمیدونم هرجور خودت میدونی ولی خب بچه کو ...

آره خیلی کوچیکه ولی اگه نرم شوهرم عادت مکنه خودش بره همش

احتمالا با خواهرشوهر من باید فامیل باشی...هرجا میخواد بره بچه هاشو گردن این و اون میندازه...شمال و مشهد و ...

تازه یکبار به شوهرم گفت بچه من رو با خودت تا کربلا ببر...فکر کن خودش تا سر کوچه هم بچه هاش رو نمیبره بعد توقع داره مسئولیتش رو بده دست یکی تا ببره با خودش...والا

برای شادی روح پدرم صلوات
چ خوب.یعنیشیشه شیرگرفت من نمیگیره.لطفاکامل برام بگو

من به دوتا بچه هامم از روز اول شیشه شیر دادم که اگه یوقت نبودم اذیت نشه.راحت می‌خورد پسرم.بچت الان یسالشه تا ۳ .۴ماه دیگه بزرگتر هم میشه با غذا هم میتونه سر کنه ولی روزی یبار شبا شیشه بخوره خوبه.من ۱۷ماهگی از شیر جدا کردم

چجوری شیرخشکیش کنم بنظرتون؟

شیر خشک رو باید امتحان کنی مارک مختلف ببینی معدش با کدوم میسازه . بعد کم کم بجای شیر خودت اونو جایگزین کن . اوائش ممکنه معدش اذیت شه اسهال شه اگر لازم دیدی با دکترش مشورت کن . مسئله ی بعدی خوابشه. چون توی ابن سن وابسته بشما و سینه ی مادره هر وقت بیدار شه شما کنارش نباشی گریه میکنه و اون بنده خدایی که قراره نگهش داره  مورد عنایت ویژه قرار میگیره😄😄

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
من به دوتا بچه هامم از روز اول شیشه شیر دادم که اگه یوقت نبودم اذیت نشه.راحت می‌خورد پسرم.بچت الان ی ...

ن من اصلاشیشه شیرنگرفت.بعدهمش تاصبح بیدارمیشه شیرمخوره.من مامانم اینازیادنمیگیرن یعنی فک نکنم قبول کنن 

ن مگه مهدوپرستار

آها،،، کسی رو نداری که دوتا بچه ی کوچیک رو نگه داره، یکیشونم شیرخواره ، ... میگم چطوره مسافرت رو به یک فرصت مناسب تر در آینده موکول کنی؟

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
شیر خشک رو باید امتحان کنی مارک مختلف ببینی معدش با کدوم میسازه . بعد کم کم بجای شیر خودت اونو جایگز ...

آره دقیقافک کنم بیخیال بشم بهترباشه ونرم جایی تابچه ام بشه دوسالش وغذاخوربشه 

آها،،، کسی رو نداری که دوتا بچه ی کوچیک رو نگه داره، یکیشونم شیرخواره ، ... میگم چطوره مسافرت رو به ...

آره بایدهمین کارکنم ولی زورم میاشوهرم رفته من نرم آخه بخاطراون