2777
2789
عنوان

می‌شه کمکم کنید؟

114 بازدید | 19 پست

تو گوشی شوهرم ک شمارشو هیشکی نداره ی شماره پر تکرار دیدم وقتی زنگ زدم ی خانوم جواب داد روبیکاشو دیدم ب اسم مریم بود قبلا هم تو تلگرام شوهرم این اسمو دیده بودم ولی ماست مالی کرد.ی هفته گذشته از اون روز ولی خیلی گیجم ب روی شوهرم نیاوردم ولی حالم اصلا خوب نیس از درون داغونم همش یجوریم ک انگار مهم نیس واسم ولی حالم بده .

موندنی ترین رفیق من امام حسین❤️#ایران_بدون_افغانی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشی رو بکن توحلقش دیگه منتظری چی بشع؟😐

انقد حق ب جانبه ک اگه بگم شروع میکنه ک چرا ب گوشیم دست زدی حقیقتا حوصله ندارم

شماره رو بردا ، از پیام هاش با گوشی خودت عکس بگیر، با همسرت صحبت کن، نشد پیام بده بهش که دفعه بعد می ...

هیچ پیامی نداشت فقط اون زنگ زده بود.دلم میخاد سرش داد بزنم بگم چطور روت میشه انقد عوضی باشی

مامان منین شما؟😂 این سرگذشت مامان من بود تو سه سااال زندگیش هرروزش با استرس و ترس گذشت بابام درست ...

چقد زن بودن سخته 

زن قوی به شما میگن . احسنت واقعا کاش تاپیک رو هم نمیزدی چون  یه عده از دوستان میان اشتباه راهنمایی میکنن

همه مردها بدون استثنا شیطنت هایی دارن اهمییت نده به روشم نیار وقیح تر میشن اما هی کنارش بگو فلانی زن داره اما با دخترا میپره و خوشحالم که تو اونجور نیستی خداروشکر که مرد من مرده و عیاش نیس و از اینجور حرفا بگو تا اگه خریتی هم کرده باشه از خجالت بزاره کنار .بهترین کار ممکن رو کردی که به روش نیاوردی وگرنه میخاس بگه خوبکاری کردم یا میگف به تو چه و بدتر دعواتون بالا میگرف وبدتر میششد وضعیت 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

زن قوی به شما میگن . احسنت واقعا کاش تاپیک رو هم نمیزدی چون  یه عده از دوستان میان اشتباه راهنم ...

انقد کثیفه ک وقتی اینجور بحثا بیاد از اون مردا دفاع میکنه اون روز برگشته میگه آره آدم جوجه هم میخوره ولی نون پنیرم دلش میخاد.بخدا قوی نیستم دیگه داغون شدم

هیچ پیامی نداشت فقط اون زنگ زده بود.دلم میخاد سرش داد بزنم بگم چطور روت میشه انقد عوضی باشی

ن ضعف نشون نده، پیام بده بگو از این صبط کن ها هست مثلا بگو نصب کردم صداتو دارم.دفعه بعد اینطور برخورد نمیکنم.شوهرتم گوش مالی بده

انقد حق ب جانبه ک اگه بگم شروع میکنه ک چرا ب گوشیم دست زدی حقیقتا حوصله ندارم

چون تودنبال صلح هستی

دعواکن سلیطه بازی دربیار اگه بازم پروبازی دراورد به خانوادش بگو

کوتاه نیا بحث خیانته!

ببین بیخیال باشا دختر جز اینکه اون عشق و حال کنه تو معده درد و حرص و جوش و مریضی و درد و مرض بگیری ...

خودش من حتی با مامانم حرف بزنم میره تو قیافه دیگه از بس گیر داده و قیافه گرفته هقته ای یبار میرم خونه مامانم روزی یبارم زنگ میزنم ی مدت ک کلا میگفت زنگ‌نزن.اونوقت خودش دنبال لاشی بازی

چون تودنبال صلح هستی دعواکن سلیطه بازی دربیار اگه بازم پروبازی دراورد به خانوادش بگو کوتاه نیا بحث ...

کاش خونواده داشت حداقل