2777
2789
عنوان

ترمیم معدل://

161 بازدید | 23 پست

بچه ها فرصت ترمیم معدل همون یکبار بود ینی پشت کنکوریا رسما بدبخت شدیم؟؟؟؟؟

🔴با تصویب شورای عالی آموزش و پرورش و ابلاغ رئیس جمهور، ترمیم نمرات دروس نهایی تنها یک بار امکان پذیر خواهد بود

🔹این مصوبه سال گذشته به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش رسید و شیوه نامه اجرایی آن منتشر شد و در تاریخ یک شهریور ماه 1402 نیز توسط رئیس جمهور ابلاغ شد؛ تاریخ ابلاغ نشان دهنده این موضوع است که آموزش و پرورش هیچ تجدید نظری در خصوص تعداد فرصت‌های ترمیم نمره نخواهد داشت و شورای انقلاب فرهنگی نیز هیچ اقدام عملی در پیگیری وعده‌های قبلی خود انجام نداده است.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیگه رو حرفشون حسابی باز نمیکنم  فردا همینو تکذیب میکنن و تصمیم جدید میگیرن

معدلم خوب نیست کلا باختم خودمو چیکار کنممممم ینی باید برم انسانی کنکور بدم؟😭😭😭😭

معدلم خوب نیست کلا باختم خودمو چیکار کنممممم ینی باید برم انسانی کنکور بدم؟😭😭😭😭

نمیدونم عزیزم من و نه هیچ کس جای تو نیستیم سخته تصمیم گیری .برو حتما با یه مشاور درست یه جلسه صحبت کن  

نمیدونم عزیزم من و نه هیچ کس جای تو نیستیم سخته تصمیم گیری .برو حتما با یه مشاور درست یه جلسه صحبت ک ...

اخه گیج شدم کلا مشاور هم میگه باید کنکورو بالا بزنی ولی هرچی باشه کم میارم از سوابق 😭😭

ن😊انقد پول داشتم میرفتم مهارت کسب میکردم مگ هرکی پیرا قبول میشه۱۵۰خرج میکنه؟؟؟؟😑

برا آویسبیلدونگ آلمان میتونی اقدام کنی بری پرستاری یا فیزیوتراپی شاید کمتر از ۱۵۰میلیون لازم باشه پیگیر بشی میفهمی همراه درس خوندن کار می‌کنی و بهت ۱۰۰۰یورو میدن خرجتو اونجا کفاف میده ....خودتو با کنکور اذیت نکن 

لینک کانال داستان ترسناک 😰 آپارات من:aparat.com/chanel_lucifer