2789
عنوان

ترمیم معدل://

168 بازدید | 23 پست

بچه ها فرصت ترمیم معدل همون یکبار بود ینی پشت کنکوریا رسما بدبخت شدیم؟؟؟؟؟

🔴با تصویب شورای عالی آموزش و پرورش و ابلاغ رئیس جمهور، ترمیم نمرات دروس نهایی تنها یک بار امکان پذیر خواهد بود

🔹این مصوبه سال گذشته به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش رسید و شیوه نامه اجرایی آن منتشر شد و در تاریخ یک شهریور ماه 1402 نیز توسط رئیس جمهور ابلاغ شد؛ تاریخ ابلاغ نشان دهنده این موضوع است که آموزش و پرورش هیچ تجدید نظری در خصوص تعداد فرصت‌های ترمیم نمره نخواهد داشت و شورای انقلاب فرهنگی نیز هیچ اقدام عملی در پیگیری وعده‌های قبلی خود انجام نداده است.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من دیگه رو حرفشون حسابی باز نمیکنم  فردا همینو تکذیب میکنن و تصمیم جدید میگیرن

معدلم خوب نیست کلا باختم خودمو چیکار کنممممم ینی باید برم انسانی کنکور بدم؟😭😭😭😭

معدلم خوب نیست کلا باختم خودمو چیکار کنممممم ینی باید برم انسانی کنکور بدم؟😭😭😭😭

نمیدونم عزیزم من و نه هیچ کس جای تو نیستیم سخته تصمیم گیری .برو حتما با یه مشاور درست یه جلسه صحبت کن  

نمیدونم عزیزم من و نه هیچ کس جای تو نیستیم سخته تصمیم گیری .برو حتما با یه مشاور درست یه جلسه صحبت ک ...

اخه گیج شدم کلا مشاور هم میگه باید کنکورو بالا بزنی ولی هرچی باشه کم میارم از سوابق 😭😭

ن😊انقد پول داشتم میرفتم مهارت کسب میکردم مگ هرکی پیرا قبول میشه۱۵۰خرج میکنه؟؟؟؟😑

برا آویسبیلدونگ آلمان میتونی اقدام کنی بری پرستاری یا فیزیوتراپی شاید کمتر از ۱۵۰میلیون لازم باشه پیگیر بشی میفهمی همراه درس خوندن کار می‌کنی و بهت ۱۰۰۰یورو میدن خرجتو اونجا کفاف میده ....خودتو با کنکور اذیت نکن 

لینک کانال داستان ترسناک 😰 آپارات من:aparat.com/chanel_lucifer