2777
2789
عنوان

چطوری انگیزه مو حفظ کنم برا کنکور

316 بازدید | 16 پست

من دهم تجربی هستم تیزهوشان میخونم روزای مدرسه پنج شیش ساعت و روزای سفید ده تا چهارده ساعت میخونم منتها اعتماد به نفسم خیلی کم شده چون همه دوستام از نهم کلاس میرن و تست میزنن و دهمو تموم کردن و مشاور دارن (حداقل سه منبع برا هر درس )

من مشاور ندارم معدل پارسالم بیست شده بود ولی امیدمو از دست دادم 

شما فرض کنین تو شهر ما ده تا تیزهوشان داریم تازه مدارس غیردولتی و عادیم هستن با نمونه 

فقط هم شهر ما نیست 

تهران و شیراز و..

وضع خرابه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سالایی که برای کنکور میخونی بیشترین برد رو کسی میکنه که درگیر حواشی نشه و فقط تلاش کنه و بخونه

قبول دارم راه سختیه خیلی سخت

اما اینکه نگاه کنی بقیه چجوری هستن خوندن و چه‌کلاسایی رفتن فقط تو رو از هدفت دورتر میکنه و میترسونه 

فقط به عملکرد خودت دقت کن ، که هرسال پیشرفت بیشتری بکنی 

برای کنکور فقط و فقط باید روی خودت و پیشرفتت تمرکز کنی و سعی کنی تسلطت رو مرحله به مرحله بیشتر کنی

ساعت مطالعه ای که الان داری هم خیلی زیاده اینطور پیش بری سال اخر کم میاری

اصلااا به بقیه نگا نکن بدترین چیز همین مقایسه کردنه منم سر همین و استرس اینکه نمیرسم گند زدم

تو حالا خیلییی وقت داری خیلیا از همون دوازدهم شرو میکنن

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher
برای کنکور فقط و فقط باید روی خودت و پیشرفتت تمرکز کنی و سعی کنی تسلطت رو مرحله به مرحله بیشتر کنی ...

نه از هفتم خیلی میخونم ولی برای کنکور از تابستون شروع کردم نهم فقط درسای نهم رو خوندم متاسفانه 

معدل هفتم تا نهمم بیسته

جو طوریه من چه بخوام چه نخوام باید بخونم 🥲🥲🥲

ببین نگه داشتن انگیزه از الان واسه 3 سال دیگه کار سختیه
هدفاتو کوتاه مدت کن
ازمون قلمچی ثبت نام کن و دو هفته یه بار هدفت اون ازمون باشه که درصداتو بالا بکشی و رقابت کنی با بقیه و خودت همین

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

وقتی با دخترم برای مصاحبه فرهنگیان رفتم خیلی از بچه ها رو دیدم تو روستا درس میخواند رتبه۷۵۰یا مدرسه عادی بدون مشاور و کتاب رتبه ۴۵۰خودم با هاشون صحبت کردم

خورشیدام خدایا بازم شکرت
وقتی با دخترم برای مصاحبه فرهنگیان رفتم خیلی از بچه ها رو دیدم تو روستا درس میخواند رتبه۷۵۰یا مدرسه ...

یعنی کلاس های اضافه و .... خیلی مهم نیستن؟

و خدایی که به شدت کافیست دنیا محل بازگشت کارهایت است حواست باشد چه میکنی 
وای کاش بر می‌گشتم ب سال دهم چقدر عذاب کشیدم بخدا خیلی هاشون از یازدهم دیگه نخوندن 

جدا ؟🥲

آخه اینطور که من میبینم تا خود شب قبل کنکور اینا خرخوانی میکنن