2777
2789

خب من اگه برم دانشگاه میخوام ماهی بین ۸ تا ۱۰ میلیون ازشون بگیرن وضعیتت بابام خب بزارید بگم

خونمون حدودا ۲۶۰ متره یه ۲۴،۲۵ میلیاردی می ارزه دوتا ماشین داریم،بابام وکیله دفتر وکالتم داره که اونم ،باغم داریم

ولی خب ماهیانه خیلی متغیر میگیره بعضی وقتا شاید ده  میلیون بشه بعضی وقتا هم شاید صد میلیون

البته دو سال دیگه بازنشسته تامین احتماعی میشه اونم حدودا ۲۵ بهش میدن

خودشونم خرج دارن دیگه…

بنظرتون زیاد میخوام بگیرم؟

نگید میخوای چیکار کنی حساب کردم کارایی که میخوام بکنم همین حدودا میشه که کارای بیهوده ای هم نیستن

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
تامین اجتماعی ۲۵م بازنشستگی میده؟ آفرین🫤

اره الان ماهی ۵ میلیون میده به تامین اجتماعی تا بازنشسته باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما یک بنده برگزیده خدایی عزیز جون

نه فکر میکنی

منم خیلی مشکلات دارم خیلی…

تیری در تاریکی ب بابات بگو در توانش بود میده نبود نمیده من جات بودم خودم سعی میکردم کاری راه بندازم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
تیری در تاریکی ب بابات بگو در توانش بود میده نبود نمیده من جات بودم خودم سعی میکردم کاری راه بندازم

اره خب اونم تو فکرم هست ولی اولش که نمیتونم باید حمایت کنن

چه بیمه ای پرداخت میکنه که 25بازنشستکیشه؟؟وکالت ک‌بیمه نداره مکه اینکه ازاد پرداخت کنه

قبلا کارش دولتی بود بازخرید کرد

الانم ماهی ۵ میلیون میده چند ساله میده تا دو سال دیگه بازنشسته میشه(کارمند نیروگاه اتمی بوشهر بود)

اره خب اونم تو فکرم هست ولی اولش که نمیتونم باید حمایت کنن

انشالله ک حمایت کنن درکت میکنم من ماهی ده تومن میگیرم البته از شوهرم فعلا ک شاغل نیستم هر ماه یا دو ماه یه بار طلا میخرم میخوام بعدا با خواهرم کار کنم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
انشالله ک حمایت کنن درکت میکنم من ماهی ده تومن میگیرم البته از شوهرم فعلا ک شاغل نیستم هر ماه یا دو ...

اره خب من باشگاه میخوام برم

کلاس موسیقی

کلاس زبان

خورد و خوراک هست و..

اره خب من باشگاه میخوام برم کلاس موسیقی کلاس زبان خورد و خوراک هست و..

من اونا رو جدا با شوهرم حساب میکنم🤣