2777
2789

یکی از دوستای صمیمیم تو دوره عقد جدا شد الان براش خواستگار اومده پسره خانواده اش تقریبا سر شناس هستن وضع مالی مناسبی دارن پدرش فوت شده و با مادرش زندگی میکنه.شغل پسره هم فروشگاه مواد غذایی دارن واسه خودش نیست ولی سهم داره و خودش تنها اداره اش میکنه پسره گفته محل زندگی هم طبقه بالای خونشون باشه .14سال هم اختلاف سنی دارن.

و قراره تلفنی صحبت کنن.واسه آشنایی و تو صحبت تلفنی چه سوالاتی بپرسه؟اصلا میشه با صحبت کردن طرف رو شناخت؟

حالا دوستم از من راهنمایی خواست منم گفتم مطرح کنم اینجا کسایی که تجربه دارن کمک کنن.ممنون میشم نظرتون رو بگین 

اگر خانواده ها درجریانن که فقط تلفن نباشه می تونند بیرون برند وخانواده ها هم کم وبیش درجریان ودرارتباط باهم باشند.دیگه اگر باارتباط نشه شناخت بدون ارتباطم نمیشه.ولی صمیمی نشه دختره ک وارد روابط غیرمعقول بشه بعد از اجبار بخاد باطرف بمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته ای یکبار با پسره برن بیرون مکان های مختلف صحبت کنند

چند جلسه با خانواده ها 

اخلاق ها و رفتارهایشان زیر نظر بگیره ببینه میتونه با خودش و خانوادش کنار بیاد

اگه تا حدودی اوکی بود برن مشاور قبل ازدواج

اگر خانواده ها درجریانن که فقط تلفن نباشه می تونند بیرون برند وخانواده ها هم کم وبیش درجریان ودرارتب ...

خانواده هاشون در جریان هستن ولی دوستم مسگفت نمیخوان کسی متوجه بشه 

ممنون از اینکه نظرتون رو اعلام کردین🌹❤️

خانواده هاشون در جریان هستن ولی دوستم مسگفت نمیخوان کسی متوجه بشه  ممنون از اینکه نظرتون رو اع ...

خواهش میکنم‌خوب لازم نیست کسی بفهمه جز خانواده ها .باید مراقبت کنن اشناها ندونن یاجایی نبیننشون ولی ب هرحال اینجور اشنایی ک ب منظور ازدواج و بااگاهی والدین هست معمولا موفقتر و واقع بینانه تراست