2777
2789
عنوان

کمککککک جراحی بینی

91 بازدید | 7 پست

سلام عزیزان. کسی نظری راجع به حمیدرضا نوری و فرزین سرکارات (شوهر شیلا خداداد) داره؟

این پیجاشونه:

https://instagram.com/dr.hamidrezanoori?igshid=MzRlODBiNWFlZA==https://instagram.com/farzinsarkarat_clinic?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 

کسایی که عمل کردن جراحیتون بسته بود یا باز؟ پره ها رو برش دادن؟ پشیمون شدین بعد؟

دردش چقدر بود؟

من رفته روو مخم با این که بینیم بزرگ نیست دلم میخواد مدل بینی های نوری رو و تصمیم گرفتم عمل کنم. پشیمون نمیشم؟

نوری فقط کیسایی که خیلی پیچیده نباشن رو عمل میکنه که خب مشخصا همچین موردایی چون عمل راحتی دارن خوب هم از آب در میاد 

به خاطر همین بیشتر نمونه کاراش خوبه 

دکتری حرفه ایه که بتونه از پس هر نوع بینی ای بربیاد

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

دکتر سرکارات اول دماغ نیوشا ضیغمی رو عمل کرده بوده ولی گویا کارش خوب نبود البته اینو خود نیوشا گفته بود و دوباره رفت عمل ترمیمی پیش دکتر بشارت زاده

یه صلوات نمی‌رسه به من مشکلم خیلی بزرگه 🥺 فرستادی بگو منم برات بفرستم 💖 یک عدد تعلیقی هستم 🥴‌ کاش هَنوزم‍ مثل بَچگیآمون تَ‍نهآ تَلخی زندگیمون شِربَت سرَمآ خوردِگی بود!😔🥺‌‌❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊احتیاج دارم.  . به دو دست برای بافتن موهام، به یه قلب برای نوازش اشکام، به چندتا قرص برای آرامش شبام، به خودم، به لیست پلی آهنگای تو.  .به خنکی اوایل هفت صبح،به قشنگی خواب بعدظهر به بلندی شب برای کاربه خودم؛این روزا خیــــلی زیاد؛ احتیاج دارم.  .  !(":نترسم که با دیگری "خـو" کنی ، تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوری فقط کیسایی که خیلی پیچیده نباشن رو عمل میکنه که خب مشخصا همچین موردایی چون عمل راحتی دارن خوب ه ...

نوری بینی منو اوکی داد. با این که نیمه گوشتیه

ولی کوچیکه بینیم

دکتر سرکارات اول دماغ نیوشا ضیغمی رو عمل کرده بوده ولی گویا کارش خوب نبود البته اینو خود نیوشا گفته ...

بشارتی زاده خیلی افتضاح و در همه. من پیج همه اینارو یک ساله دنبال میکنم محبی یحیوی نوری سرکارات رضایی نادریان و …

بشارتی‌زاده همه‌ش داره از قیافه و هنر خودش تعریف میکنه. بنظرم دلیل معروف شدنش همون ضیغمی و الهام حسینی بودن

سرکارات من ندیدم ناراضی داشته باشه بجز ضیغمی. تنها مشکلش اینه که خیلییی کم تغییر میکنی. البته منم طبیعی میخوام ولی اون خیلی طبیعیه دیگه :(

نوری فقط کیسایی که خیلی پیچیده نباشن رو عمل میکنه که خب مشخصا همچین موردایی چون عمل راحتی دارن خوب ه ...

ولی دقیقا از همینم میترسم من. ینی میترسم با این که اوکی داده باز به خوبی عکسای پیجش نشه

نوری بینی منو اوکی داد. با این که نیمه گوشتیه ولی کوچیکه بینیم

خب حتما جزو عملای ساده هست

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
ولی دقیقا از همینم میترسم من. ینی میترسم با این که اوکی داده باز به خوبی عکسای پیجش نشه

حتما حضوری برو و از نزدیک نمونه کاراش رو ببین