2821
2789
عنوان

پیش دبستانی

95 بازدید | 10 پست

پسرمو ی جایی ثبت نام‌کردم به دلم نمیشینه زیر زمینه و محیطش خوشم نیومد امروز ی جایی معرفی کردن که هزینه هاش یکی بود و به مراتب از این جا بهتر بود رفتم گفتن ظرفیت پره ولی گف اگه جا بود میگیم حالا بنظرتون چی بگم که قبول کنن ثبت نام کنن؟؟؟

از جاهایی که ظرفیتش پر باشه خوشم نمیاد

اگر کلاسی که الان میره تعدادشون کمه بذار بره 

منم بچمو جایی میفرستم که تقریبا حیاط نداره ولی اونجا خیلی خوشحاله

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
از جاهایی که ظرفیتش پر باشه خوشم نمیاد اگر کلاسی که الان میره تعدادشون کمه بذار بره  منم ...

اونجایی که ثبت نام کردم حسینیه هس و زیرزمینه 

ولی اینجایی که امروز رفتم مدرسه هس و روزانه هس ولی حسینیه هفته ای سه روزه 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از جاهایی که ظرفیتش پر باشه خوشم نمیاد اگر کلاسی که الان میره تعدادشون کمه بذار بره  منم ...

گفتم اگه ثبت نام کنم مدرسه امسال سال دیگه که اوله راحت کنار میاد بنظرت چی بگم قبولش کنن

گفتم اگه ثبت نام کنم مدرسه امسال سال دیگه که اوله راحت کنار میاد بنظرت چی بگم قبولش کنن

کاش زودتر اقدام میکردین

اینجور مواقع یا باید پارتی داشته باشی یا باج بدی 🤦🏻‍♀️

ولی من میگم هر روز پیگیری کن شاید کوتاه اومدن

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
یعنی فردا باز برم همون مدرسه؟؟؟ باج منظورت چیه یعنی رشوه بدم؟؟

بله

بنظرن فردا برم ۵۰۰ بدم بهش قبول مینه؟

بهتره بعنوان کمک به مدرسه یا هدیه به پیش دبستانی پیشنهاد بدین

2828
2791
2779
2792