2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کراتین مو با باد گرم‌اقر خودشو نشون میده تا از حموم میای بیرون باید موهاتو سشوار کنی نکنی مجعد ...

عزیزم من موهام دکلرس رنگ روشن موهام خیلی وز و خشک شدن تازه رنگ‌کردم   ب نظرت پروتئین بهتره یا کراتین 

موهای تو ک خیلی نازه  چ مدلی کوتاه کردی

همون ک تو تاپیکمه؟

ا نو من قبل از عید پسرونه زده بودم الان بلند شده 

یکی دو ماه پیش کراتین کردم اما کراتین ضعیف دیگه بعدش شامپو ماسک استفاده نکردم خشک نکردم پرید 

آخر ی شب این گریه ها سوی چشامو میبره...
عزیزم من موهام دکلرس رنگ روشن موهام خیلی وز و خشک شدن تازه رنگ‌کردم   ب نظرت پروتئین بهتر ...

اول پلکسشون کن بعد بوتاکس اگه فر نیستن زیاد چون بوتاکس و پروتیین صافی صد نمیده بیشتر احیاست اگرم صافی شلاقی میخوای کرابوتاکس کن 

عزیزم من موهام دکلرس رنگ روشن موهام خیلی وز و خشک شدن تازه رنگ‌کردم   ب نظرت پروتئین بهتر ...

من شمارو یادمه.عزیزم رنگ مو میزنی خب اکثرا فکر میکنن متاهلی که خاستگار نداری.هرچند سنت هم کمه.اما سن پایین هرچی کمتر رنگ و اینا کنی خیلی بهتره.چون رنگ و ارایش همشون شیمیایی سلامت پوست و مورو از بین میبره.شما بخای نخای وقتی سنت بالا میره موها سفید میشه مجبوری رنگ کنی