2777
2789
عنوان

شوره سر

102 بازدید | 11 پست

سلام دوستان ، من ۱۹ سالمه و پوست سرم قبلا خیلی چرب بود ، یه مدتیه قسمت جلوش خشک خشک میشه . بعد حمام که موهامو شونه میکنموپوسته پوسته میشه و کل موهای سرمو شوره برمیداره ، هرچقدرم موهامو تمیز بشورم ، فایده نداره .

چه شامپویی پیشنهاد میکنید که نتیجه گرفته باشید ؟

دنیز   تموم دنیای منه😇

بایدبری مزوتراپی

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

کلیر

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم همین مشکلو داشتم

حتی شامپوهای مختلفو استفاده کردم وقتی ک پوست سرم عادت میکرد دوباره شروع میشد

اولندش ازمایش خون بده ببین هورمون و ویتامینای بدنت در چ حاله

من ویتامین ب 12 ام کم بود از وقتی ویتامین ب 12 میخورم شوره سرمم برطرف شده(البته بگما سرخود حتی نباید ویتامینم مصرف کرد حتما ازمایش بده)

شامپوهایی که خیلی راضی بودم:

فولیکا

سورفین(شامپو بچه اس از دیج ی کالا خریدم رنگشم آبی)

و هربار که میرم حموم از یکی از اینا استفاده میکنم

مثلا اگه امروز برم حموم از فولیکا استفاده کنم فردا که رفتم حموم سورفین میزنم 

قربونت ممکنه بخاطر تغییر فصلم باشه اما من تمام فصلا سرم شوره میزد هنوز گاهی میزنه اما از وقتی ویت ...

من تقریبا دوماهه اینجوریم ، کلی شامپو عوض کردم .

ولی باید حتما آزمایش بدم ، مرسی بابت راهنماییت گلم . 

خداروشکر که مشکل شما حل شد ❤

دنیز   تموم دنیای منه😇
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز