2777
2789
عنوان

درد کیسه صفرا

1276 بازدید | 9 پست

سلام خوبین  کی از صفرا اطلاعات یا تجربه ایی داره من تقریبا دوهفته اینا هست بالای شکمم درد دارم دیشب رفتم دکتر سونوگرافی انجام داد گفت حاوی مختر اسلاج صفراوی میباشد این یعنی چه اسلاج اینا کسی میدونه چیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آب سیب میگن خوبه

طب سنتی هم تو اپارات سرچ کن با سکنجبین و عرق نعناع ترکیبات دقیق شون گفته

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

سلام.اسلاج کیسه صفرا یا اگر که ناراحت نشین لجن کیسه صفرا از رسوب مایع کیسه صفرا تشکیل میشه.کیسه صفرا مایعی تولید میکنه برای هضم چربی.البته گاهی اوقات لجن کیسه صفرا در دوران بارادی شکل میگیره و بعدش از بین میره.رسوب کیسه صفری یا مشکلات کبدی سبب بوجود آمدن لجن کیسه صفرا میشن که با آزمایشهای تصویربرداری قابل تشخیصن.سه روش درمانی داره؛دارویی،جراحی و غیر جراحی.دلایل بوجود آمدنش متفاوته جراحی معده و عمل پیوند و ...علتش میتونه باشه.تشخیص نوع درمانش با پزشکه متخصصه.البته اگر دوران بارداریتون دچار شدین باید بهتره تا بعد از بارداری صبر کنین و بازهم با مشورت پزشک معالجتون.با تشکر که وقت گذاشتین.

شعارم خرد با ارزشترین گوهر معنوی توی این کره خاکی هستش خوشا به حال خردگرایان و امیدوارم که بتونم به خردم بیافزایم تا شاید فردی خردمندتر از قبل بشه.